duyguhasan Tugba33 Betul3425 ay darısı duymayanlara inşallah bende keseyi gördüm ama kalp atışları için 6 hafta gidicem duyarız umarım😍
duyguhasan Kızlar benim şuan 4+7 fakat bu uygulamada 5+4 yazıyor sizinde öylemi düzeltme imkanımız varmı
Polikistikanne duyguhasan var 🙃 daha fazla yazan bölümden ayarlara gir oradan son adet tarihini yada tahmini doğum tarihini düzelt 🤗
MuratEdaKualay Merhaba hanımlar benimde çok yeni daha 4+4 deyim şuan doktor pazartesi gel kesiyi görelim dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum çarşamba günü gidicem kesin görünsün diye çok heyecanlı duygular Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Duyguka duyguhasan 5+6 yım. 5+4te keseyi gördük. Kalp atışı için 7+4te çağırdı doktorumuz. İnşallah duyarız.
Duygu20 duyguhasan ben varim canim 6 bitcek 7 ye gircez keseyi gördüğünde 4 haftalik dedi haftaya gel dedi bakalm dedi bu hafta gittim iste keseyi goruyorum da bebek görünmüyor gibi dedi ama biseyler kimildiyor dur dedi tam net degil dedi kalp atisini duydum 2 hafta sonra gel dedi kalp atisini duydugundada 6 haftalik dedi 1 haftada 5. Haftayi atladik garip..
Denizz01 Vajinal yoldan baktırmayın diyolrar düşük riskini artttırıyormuş ben de çarşamba kese için gidicem hadi hayırlı haberler verelimmmm 🙂)