Denizz01 Semahas taa geçen hafta kan verdiğimde doktor haftaya gel dediği için daha gitmedim 🙂 en son kan değerim 3 gün önce 1371 di
Denizz01 Tugba45 ben sadece kam verdim ilk gün 207 idi sonra 530 2 gün sonra doktor direkt haftaya dedi kese kalp bir arada heralde
Denizz01 Değerim 530 ikem doktor direkt haftaya dedi gittiğimde 6+1 olucam kalbi keseyi hepsini bir heralde
Ngulsnzdik Bende 6+5 haftalik keseyi 4+3te gorduk kalp atisi icin 6+3te bakti doktor ama duyamadik haftaya tekrar bakicak insallah duyabiliriz.. canm skldı biraz bu duruma bilmiyorm hayirlisi neyse o olsun hakkımızda😔
zehra33 Biz de keseyi gördük 4. haftadayken ve 5 buçukta hafif kalp atışı vardı bakalım yeniden salı günü gideceğim artık 7+3 oluyorum salı günü🤩🤩😍 çok heyecanlıyım net bir şekilde duyabilirim inşallah ☺
Denizz01 Glshsn16 yok canım gitme çünkü herkesin bir değil kese görme şeyi gelişimine göre farklı olabliyor
Ngulsnzdik Glshsn16 benim bhcg ilk yaptigimda 995ti cnm belki ondan erken gordum bende kalp atisini duyamadim iste malesef daha
Ebrumert Benimde bugün 4+5 deyim bugün paxartesi günü 343 tü perşembe günü 1396 olmuştu umarım herşey yolundadır ocak ayında kimyasal gebelik geçirmiştim çok korkuyorum