Muksu haftada hamile kaldığım kilodayım öncesinde 5 kilo zayıflamışdım son 1 ayda geri aldım. Sanırım dikkat etmezsem çok fazla kilo alıcam
0808aysu Byzel yapıdan kynaklı bence bende çok yerim ama metabolizmam hızlı olduğu için eritiyorum malesef 😊
Skarakas Muksu bende nasil hesaplayacagimi bilmiyorum. Şöyle ki 57 kiliyla hamile kaldim ilk aylar kusma vs 54 kilo oldum suan 26. Haftamiza giriyoruz 62 kiloyum 😂 sanirim 8 kilo aldim 😱 cok mu acaba
Yeliz06 Fasulyeminannesi27 Benim kilomda çok Fazla normalde. İlerleyen zamanlarda çok alirsam hareket edemezsem dkye çok korkuyorum.
Faray Muksu artık tartılmıyorum kilo dediğin nedir ki rakamdan ibarettir felsefesi olukça motive ediyor 😂🤣🤣
Sibel008 Faray doğumdan sonrada boyle düşünmen dileğiyle😂 sonra çok söyleniyorsun ah ne vardı da yedim diye😂
Fuzuli 18+4 teyim. 2 kilo aldım. Son bir haftada 1.2 kg almışım 🤪 bu hafta fazla açıldım sanırım. Mide bulantısı devam ediyor bu arada.
Sibel008 İlk kızıma 52 kilo ile hamile kaldım 63 ile doğuma girdim şuan 56 kilo ile hamile kaldım 15+6 hiç kilo almadım 🙃