Ozgeanne meltemerdem hiç sorma ama bana faydası oldu akşam kaçamağı yapamiyorum 😂 kilo olarak işime yaradı canım oğlum anasını düşünüyor 😂😂😂😇😇
meltemerdem Ozgeanne En güzelini düşünüyorsun sen yaa 🙈🙈🙈 böyle düşünüp geçirmek gerek bu zorlu günleri. Şimdi karnıma sesleniyorum ve kızım hadi anlat sen niye böyle bulantı yapıyosun bana 🙈
EsinKaraglle meltemerdem aynı şey bende de başladı son bir haftadır. 28+5 teyim ben de. Sen kaç haftalıksın canım?
Ahmedinannesi meltemerdem ben 34.haftama girdim hala ve hala hergün kusuyorum canım😫5.haftamdan beri bu şekilde..
Ezgiii Ahmedinannesi ayy bende oyleyim kilo alabiliyo musunz ben daha 3kilo aldim 27.haftadayim 5.haftadan beri kusuyom
meltemerdem Ahmedinannesi yaa seninki çok fenaymış canım yaaa Allah yardımcın olsun, bir Arkadaşım da böyle basından sonuna kadar kusmuştu. Şimdi doğum yaptı ve çektim ama değdi diyor 🙈❤
Ahmedinannesi Ezgiii evet aksine çok kilo alıyorum🙈çünkü mide bulantısından dolayı çok fazla patates kaşar peyniri muz tükettim.Patates başlı başına şeker deposuymuş zaten😬o yüzden 13 kilo aldım 34 haftalığız🙈
arzuu3469 ben 2.trimesteyim kusmam yok ama bulantim istahsizligim devam 5kilo verdim kilo almadim boyle devam etcek gibi gelio
meltemerdem arzuu3469 benim 2. Trimester çok rahattı yaa 😔 hep öyle geçecek sandım ama şuan bile bulantım var yani 😔😔
Heyecanlarim meltemerdem ben 34.haftadayim ilk gençliğimde olmamıştı son aylarda bulanti, ama şuan yine var bulantim arada kusuyorum da 😐
meltemerdem Heyecanlarim ben kusmuyorum ama bulantı bile mahvediyor beni enerjimi alıyor yani... az kaldı ama di mi siz daha yakınsınız benden 🤗