meltemerdem Kızlar merhaba. Siz nasıl geçiriyorsunuz 3. Trimesteri ? Neredeyse her gün bulantım var ama kusmam yok. İlk 3 aydan sonra olmaz sanmıştım, bir tek ben mi böyleyim acaba ? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤮🤮🤢🤢
ZeynepDemiraglar meltemerdem bende oyleyım hiç öerak etme 9ay sırecek herhlde millette btiyor bende devam edıyor resmen
EsrefSevdaOrman meltemerdem bebeğin saçı çıkarken de mide bulantısı tekrar başlar diyenler var ne kadar doğru orasını bilmiyorum
EsinKaraglle meltemerdem aynı şey bende de başladı son bir haftadır. 28+5 teyim ben de. Sen kaç haftalıksın canım?
meltemerdem ZeynepDemiraglar ben 4-5-6 iyiydim ama artık bulantılarım var 😔 Ne güzel seviniyordum kolay geçiyor diye 😔
meltemerdem EsrefSevdaOrman bende bebeğin mideme baskı yaptığını düşünüyorum aslında bir de aklıma bir şey daha geliyor
Lily Ben de sizdenim✋🏼 Maalesef benim mide bulantım kusmayla sonuçlanıyor her seferinde😞 aç geziyorum resmen ama artık son 2 ay diye kendimi avutuyorum bebiş iyi olduğu için çok kafama takmamaya çalışıyorum🤷🏻♀️ Allah sabır versin hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🙏🏼
meltemerdem Lily amiiin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yok ben kusamıyorum, belki kussam rahatliycam yani 🙈 aynen bebişler sağlıklı olsun da 😍 çekicez napalım az kaldı
Lily meltemerdem inanın kusmak daha beter çnkü başlardaki gibi değil bücut kasıldığı için çok can acıtıyo ve halsiz düşürüyo😞
meltemerdem Lily yaaa insallah düzelir o zaman bu durumumuz... Demir ilacından mı acaba? Doktor bulantı yapabileceğini söyledi ilk sıralar yapmadı bulantı, bugün de almadım ama yine de bulantım vardı anlamıyorum😔😔
Elostoprak Bende 32 haftadayım ve 10 gündür bendede çok kötü mide bulantısı başladı kusamıyorum sadece çok kötü bi şekilde bulanıyor zor bişeyler yiyorum ilk aylarda vardı geçmişti şimdi yine başladı
meltemerdem Elostoprak ben kendimde olana kadar hiç bilmiyordum son aylarda bulantı olabileceğini🙈 mide yanması vs duydum ama bulantı hiç duymadım 😔😔
Elostoprak meltemerdem bende aynen öyle saç çıkıyo ondan olabilir diyorlar her ağızdan bişey çıkıyo yani
Ozgeanne Haftada yim ve en başından beri aksamlari yemekten sonra bulantım oluyor 😂 olmadığı gün eşim şaşırıyor 😄
Ozgeanne meltemerdem hiç sorma ama bana faydası oldu akşam kaçamağı yapamiyorum 😂 kilo olarak işime yaradı canım oğlum anasını düşünüyor 😂😂😂😇😇
uday meltemerdem yok cnm ilk 3 ay vardı ondada pek kusmadim zaten toplasan 10 kere bile değil ama 3 aydan sonra hiç yok takı 34 35 haftalik olana kadar
Hynr Benimde genelde bulantili geciyo bazen daha az bazen daha cok, her zamanda kusmuyorum ama illaki bi bulanti oluyo