Giizmnr Semahasan şey kusurbkmayın insan bebek kucağında doğum hikayesi yazınca yanlış yazabiliyomuş 39 6 da oldu doğumum ama o haftaya kadar normal ilerledi farklı bişey yaşamadım yani bebeğimde doğumumda sabırla bekleyerek oldu herhangi bi farklılık yokdu ☺️
Eray28 31+5 günlüğüz oğlumla, şuan bir sorunumuz yok, Allah’a şükür ama normal doğum vs. Çok korkuyorum😔
Giizmnr Eray28 hiç korkamyın daha erken düşünüp stres yapmayın siz gerildikçe bebeğiniz de stres olur allah bi şekilde kolaylık veriyor ve bebek bi şekilde doğuyor en kolayında ağrısız sancısız olsun inşalalh 🤲
Ceylizm Giizmnr maşallah 🧿 sağlıkla kucağına almışsın senin adına çok sevindim. Benimde 35. Haftam sancılarım var yalancı sancı diye gitmiyorum p.tesi kontrolüm var inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız 💕
Giizmnr Ceylizm amin teşekkürederim darısı tek avazda size inşallah tek tavsiyem eğer normal olucaksa evde dayanabildikçe dayanın sancılarınıza allah kolaylık versin 🤲
EmelMuhammed123 Giizmnr doktor uyuttu derken canım dikişini yapıp bıraktımı uyu diye ilaç mı verdi uyumam için en korktuģum o ben bebek doğar da ben o sancı ağrı bitirirse beni uyumak istersem😥 bebek emecek altı değişcek nsl ypcm ondan çok korkyr güle güle büyüt genişini canım
Giizmnr EmelMuhammed123 bebeğim doğduktan sonra bebeği alıp muayne vs işlemler için hemşire götürüyo illaki tek olmuyosun zaten eşin annen falan onlara veriyolar o arada narkoz verdi doktor baba belden aşağıma uyttu dediğim o dikiş dikerken hem ağrı hissetme diye bide ben çok yoruldum ve uykum gelmişti kendim istedim
Zeh1 fatos0202 bunun belirtisi bai ağrısı yapar ve adetlerin düzensizleşir gögüs ucunu sıkıknca sütte akabilir bunlar belirtileri ve bir doktora giidp testte yaptrablrsin
ENA Acaba size bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı mı? Gerek kalmadı mı? Ve herkes gibi ben de şunu düşündüm bebek haftasından önde mi gidiyordu? Doktor önceki kontrollerde bu konuda bir şey söyledi mi? Maşallah cok güzel bir doğum olmuş bu arada. Allahım anali babali büyütsün yavrunuzu😊
Giizmnr ENA amin teşekkürederiz ben kusurbkmayın yanlış yazmışım 39 6 da doğum yaptım ben o yüzden herşey normal ilerledi darısı sizlere
Giizmnr Pinar_93 amin teşekkürederim darısı size inşallah bir avAzda.. ya çok özürdilerim ben sizin msjda dikkatimi çekti 36 değil 39 + 6 da doğum yaptım 36. Haftamda çatı muaynesi oldum bebek emzirirken rakamları yanlış yazmışım 35. Haftamda ilk nst girdim burdan ama35. Haftadan doğum haftama kadar o iki haftalık sürecim normal ve sakin geçti arada farklı bişey yaşamadım
Giizmnr Pinar_93 evet benim doktorum çatı muaynemi 36. Haftamın içinde yapmıştı bebeğin durumuyla alakalıdır belki ben çok kasıldım stres oldum size tavsiyem hiç kormadayın korkunuza yenik düşmeyin ve stres yapmayın çatı muaynesinde
Giizmnr Prmanne Prmanne amin teşekkürederim sizde sağlıkla kucağnıza alın inşallah ya kusurbkmyn ben 39 yazcaktm 36 değil aradaki ili haftada değişik bişey yaşamadım bekleme sürecimdeydim hep bebeğim normaldi gelişimi falan ulstrasyon da 100 gram fazla gözüküyodu yani doğduğunda farklı olarak 100 gram eksik doğdu
Giizmnr Kadert amin teşekkürler 100 gram farklı doğdu sadece hemen hemen ortalama aynı oluyomuş 100 gram eksik ya da fazla olaniliypmuş
Giizmnr Anrebasum allah razı olsun çok teşekkürederim darısı size inşallah 32. Hafta kilosunu şuan hatırlayamıyorum ulstrasyon fotoğrfnda baktığımda yazarım 😘
Giizmnr hilal_tas94 amin teşkkürederiz darısı en kolay şekilde sizlere inşallah 35. Haftadan sonra kendimi fazla yormadan her aklıma geldiğimde yapıyodum bn hareketli olmak çok önemli
Giizmnr hulya1406 bnde hep yaparım diyodum ama kalpten ben nası doğurcam allahım diye çok korkuyodum ama hep dua ettim korkumu yendim neden yapamayım dedim hem kendim hem bebeğimin sağlığını düşündükçe allah da nasip etti oldu hiç kafana tkma bebek bi şekilde doğuyo allahım kolaylık versin 🤲
hulya1406 Giizmnr amin inşallah çok sağolun dua edin bizede.İlkimizde düşük olduğu İçin korkuyoruz şimdi inşallah bişey olmadan geçiririz hamileliği