Giizmnr Semahasan şey kusurbkmayın insan bebek kucağında doğum hikayesi yazınca yanlış yazabiliyomuş 39 6 da oldu doğumum ama o haftaya kadar normal ilerledi farklı bişey yaşamadım yani bebeğimde doğumumda sabırla bekleyerek oldu herhangi bi farklılık yokdu ☺️
Giizmnr Eray28 hiç korkamyın daha erken düşünüp stres yapmayın siz gerildikçe bebeğiniz de stres olur allah bi şekilde kolaylık veriyor ve bebek bi şekilde doğuyor en kolayında ağrısız sancısız olsun inşalalh 🤲
Giizmnr Ceylizm amin teşekkürederim darısı tek avazda size inşallah tek tavsiyem eğer normal olucaksa evde dayanabildikçe dayanın sancılarınıza allah kolaylık versin 🤲
Giizmnr EmelMuhammed123 bebeğim doğduktan sonra bebeği alıp muayne vs işlemler için hemşire götürüyo illaki tek olmuyosun zaten eşin annen falan onlara veriyolar o arada narkoz verdi doktor baba belden aşağıma uyttu dediğim o dikiş dikerken hem ağrı hissetme diye bide ben çok yoruldum ve uykum gelmişti kendim istedim
Giizmnr ENA amin teşekkürederiz ben kusurbkmayın yanlış yazmışım 39 6 da doğum yaptım ben o yüzden herşey normal ilerledi darısı sizlere
ENA Giizmnr ohh oh aman zamanında gelmiş demek ki en güzeli😊 oğlunu bizler için de öp, anneyi çok yormamış doğumda ömrü boyunca da yormaz inşallah👍
hulya1406 Giizmnr amin inşallah çok sağolun dua edin bizede.İlkimizde düşük olduğu İçin korkuyoruz şimdi inşallah bişey olmadan geçiririz hamileliği
Uvercinka Giizmnr Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah 🙏 Peki baş çevres kaç cm doğdu acaba?
Giizmnr Uvercinka Mine-maral amin allah razı olsun darısı size inşallah normal olur Allah izin verirse yürüyüş yapın evde kendi kendinize hafif hafif squat yapın yani azdan çoktan kendinizi hem fiziksel hem de pskoljik olarak normal doğum için hazırlayın gerisi allahtan 🤲
Mine-maral Allah analı babalı büyütsün maşallah çok güzel bir doğumunuz olmuş inşallah benimde ilk doğumum olucak bende normal doğumu çok istiyorum ❤️🧿
Aysenur--34 Giizmnr MaşaAllah sağlıklı günlerde büyüsün bebeğin inşallah canım 💙bizlerede dua et inşallah bizde sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah 💙
Giizmnr Aysenur--34 amin inşallah hayırlısı ile rabbim tek avazda kucağnıza sağlıklıca almayı nasip etsin
Giizmnr ENA ENA amin allah razı olsun en güzelleri en kolay doğumları rabbim siz bekleyenlere nasip etsin inşallah çok teşekkürederiz ☺️😍🤲