37+0 gittik kontrole 3 kilo idik. 3 hafta daha var dedi dr. Bebek tamamen inmiş aşagı. İki gündür fazla akıntım vr. Ve rahmimde iğne batmalı sancılarım. Yakınmı ki sizce 40 ı beklermiyiz 🤨🤔Sizler nasılsınız kızlar

Bende 36.haftadayım akıntım başladı ve kasıklarımda batma 🤷🏼‍♀️

asyaa15 ben bugün hastahaneye gittim 29+3 haftalık bebeğim kilosuna 1180 dedi herşeyi hafatasina göre uygun fakat kilosu 10 gün geride dedi sizce normal mi

asyaa15 37+4 oldum benim de baskı var çatı kemiklerime en son gittiğimde ağrım vardı nstde hafif sancı çıkmıştı kanala yerleşiyor demişti hayırlısıyla gelsinler ya, 🙏

asyaa15 bende 37+0 ım 36+3 te kontrole girdiğimde kilosu 3290 dedi 37+3 te sezeryan günü almaya gidicem bebeğimin kafası 4 hafta önde olduğu için normal olmazmış benimde ağrılarım aşırı arttı iğne batar gibi özellikle sol taraf bebek te çok toplanmaya başladı artık uykular haram😁saatte bir uyanıyorum

Nse canım normaldir herkesin bebegi bir olmaz. Yemene içmene dikkat et kilo aldıran seyler ye. Muz mesala

asyaa15 bacağımdan rahatsızlığım var kalçadan çıkık bide normal istemiyordum zaten

Nse bazı dönemler yavaşlıyor kilo alımı bazı dönemler hızlanıyor sakın kafana takma muz,ceviz,nesquik,maden suyu,süt, hergün 1 yumurta ben bunları hamileliğim boyunca tükettim bebeğim hep önde gitti

Derin_20 canım ben de nesguik sadece bir ay tükettin onun dışındaki her şeyi düzenli yerim süt yoğurt yumurta kaşar ,peynir pekmez tahin ceviz fındık kabak çekirdeği maden suyu
            kilosu 36+4 te 1920 idi 12 gün sonrasına ameliyatım var kaç olur acaba merak ediyorum

Benim de 37+3 te 2900 gr geldi en azından 3 olmasını bekliyordum ama doktor normal dedi.