asyaa15

Sena_derin

mavera

Asaltntyr

arkadaşlar benimde şuan 38+0
Dün doktorum baş çevresi 32 cm,37+2 günlük görünüyor, biraz daha gelişsin bekleyelim dedi. Ben de çok stres oldum. Sizlerin bu haftalarda baş çevresi HC kaç cm görünüyor?

Seymen1905 benimde r hafta ilerde dedi 38e gircem yarın bi sıkıntı olur mu

Derin_20 hepsinden yiyorum bu zmna kadar hiç yememezlik yapmadım kim ne dediyse yaptım ama benim başından beri böyle doktorum bugün günde bitane sade soda icmemi söyledi daha ne yapmam gerek bilmiyorum

Nse soda değil maden suyu içmen gerekiyor diye biliyorum ikisi farklı şeyler canım

Seymen1905 benim de senin haftanda 4 hafta öndeydi bebeğin kafası doktor demişti ki büyüme duracak korkma. Şuanda 39.haftadayım bebeğin kafası 1 hafta önde sadece. Yani normale döndü 🙏🏻

Nse normal canım bende 33 haftalığım hala 10 gün geriden geliyor önemli olan suyu ve 3 hafta geriye düşmemesi. Doktorum öyle dedi Yani en azından

Mekamu benimde 4 hafta ilerde 38 olduk bakalım ne diyecek bu hafta bi sorun olur mu

Zelss bir iki haftaya düşerse fark sorun olmaz inşallah

Derin_20 kemik gelişimi iyi dedi normal dedi oğlum 3260 doğmuştu kızım da öyle doğsa ödemde atınca 3 kalıyor zaten genede öncelik sağlık tabii

Şuan 37+2yim sabah kanlı akıntım oldu 1 buçuk cm açıklığım varmış yatış verdiler doğumhane tarafında yatıyorum ve herkes doğum yapıyo ister istemez stres yapıyorum doğum var yada yok da demediler sadece nst bağlayıp sancıma bakıyolar sancım çıkıyo arada azalıyo sizce doğrururmuyum 🙄

Ktugbaa canım Allahdan hayırlısı hersey yolundaysa inşallah tez vakitte kucgına alırsın korkma 😍