Allah, dağa göre kar, güle göre diken, güce göre yük, imana göre imtihan verir.
Sedossss sen cok güçlü bir insansin ve herseye ragmen en dogrusunu yapıyorsun sukrederek teslim olarak eminim daha güzel günler goreceksin her ser dd bir hayir vardir allah yardimcin olsun sabirlar versin
Sedossss Allah bu sabırla sizi cennetlik etmiştir inşallah.. ve dünyada engelli evlat zorluğundan bertaraf edip cennette bu yavrunuz ve doğacak sağlıklı yavrularınız olacak.. böyle düşünün. inşallah bu imtihanı böyle verebilen birine Rabbim sağlıklı sıhhatli turp gibi yeni bir evlat müjdesi verir onunla tüm yaralarınızı sararsınız..
Sedossss canim benim başınız sağolsun Allah size sabir versin.. çok üzüldüm..
Sedossss başın sağolsun 😔 melek oldu uçtu cennette kavuşursunuz inşallah 🤲
Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin canımm kolunu boş bırakmasın tekrar nasip etsin inşallah yaşadığın çok zordur eminim rabbim sizi cennette kavuşturacaktır tekrardan sabır diliyorum 😞
Sedossss seni okadar iyi anlıyorum ki birebir yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın her gittiğim doktorun ölecek bunu kendine nasıl yaparsın diye kızmaları ve ona rağmen hala içimde hiç bitmeyen yaşayacak beni bırakmayacak biliyorum ümidi bununla geçen bitmek bilmeyen 9 ay ama her gününe bugünde ölmesi işte şükrettiğim yine bir o kadar kısa geçen 9 ay doğduktan 12 saat vefat etti benim kızımda acısı hiç geçmiyor şimdi yine hamileyim yine bir kızım olacak inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma Rabbim size de en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sağlıkla
Sedossss ya ama bu nasıl acı bu nasıl bir sey gerçekten iyi değilim benim de oğlum 36.gündür küvezde 29.haftada sogdu 1460 gram ve beyninde kanama alanı var kalbinde delik var enfeksiyonlarla bogusuyor 😭
Allahım sana sabrını versin Allahım seni yeniden mutlu etsin bu acıyı dindirsin 🤲🏻
Ama suan dayanamıyorum ağlayıp duruyorum yarabbim nasıl acı bu içim yandı sanki ,rabbim sabrını versin 😔
Yaseminturan_ amin Allah sizede tez zamanda bebeğinizi sağlığına size kavuştursun İnşaAllah
Sedossss Rabbim sabır dayanma gücü versin ve en kısa zamanda tekrardan sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin yaşadığın çok zor dayanmak çok zor ben ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım hala daha acısı yüreğimde senin acın kat kat daha fazla sen çünkü içinde hareketlerini hissetmişsin beslemişsin sabırdan başka diyecek söz bulamıyorum dualarım seninle
NurayHakyemez amin Allah razı olsun hepinizden