Sedossss seda_gms87 Allah razı olsun benim ilk gebeliğimde düşüktü sonra iki kere perde ameliyatı oldum onlara dayandım buna hazırlandım demek diyorum Allah ol der olur sizede sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim
seda_gms87 Sedossss çok şükür canım ilk düşüğümden sonra bir kızım oldu 6 yaşında şuanda da ikinci bebeğimi bekliyorum hayırlısıyla
Poncik77 Sedossss sonuna yaklaştıkça güzel kelimelerinin döküleceğini bekledim şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaşadığım için anlıyorum seni Allah tez vakitte nasip etsin inşallah sana da ☹️
nisemom Sedossss çok zor gözyaşlarımı tutamadım bile srni düşünemiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Eyyüp as. Sabrı versin.
didembs Sedossss Allah kalbine ferahlık verir inşallah hiç geçmiycek bunun acısı emin olabilirsin sadece hafifleyecek, bende 27haftamda ölü doğum yaptım aklıma geldiğinde yada mezarlıktan geçerken birkaç damla gözyaşı sessiz sessiz dökülür 😢 Allah nasip etsin sağlıklı evlatlar inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mine-maral Sedossss başınız sağolsun allah sabır versin gerçekten okurken inşallah sonu iyi biter diye diye okudum ama içim parçalandı o şimdi melek oldu ama tekrar gelicek allah o kadar güzel sabır vermişki size inanın mutluluğunuz da o kadar güzel olucak allah izin verirse rabbim en kısa zamanda tekrar o duyguyu size eşinize yaşatsın rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 😔🙏🏼
Htc_2018 Sedossss Her satırını ağlaya ağlaya okudum Allah ahirette kavuştursun sizi. Ben de kaybettim yavrumu bundan 5 yıl önce. Ciğerim hala yanar, aklıma geldikçe burnumun direği sızlar. Çok zor, anlatılamaz bir acı. Rabbim sabrınızı artırsın…
bir_pasa_annesi Sedossss basın sagolsun cnm Allah sabır versin inşallah içim yandı valla allahım yerini doldursun
hilalyavuz Sedossss canım benim çok üzüldüm . Rabbim sabrını versin biz böyle okurken boğazım düğüm düğümken senin yaşadığın acı çok zor Rabbim dayanma gücü versin 🤲🏻
Gldn7 Sedossss beş aylık hamileyim aglaya aglaya okudum allah sabır versin içim parçalandı daha öbcr bizimde basımıza geldi gelişim geriligi rabbim kimseye yasatmasın cok cok zor😞😞
Zuleyha61 Sedossss aglaya aglaya okudum Rabbim yardimcin olsun o bir melek artik cennette kavusursunuz insallah.Allah bir daha yasatmasin evlat acisi hic kimseye. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin guzel dogumlar yasayalim insqllqh🤲🤲🤲
Sermec27 Sedossss ah o acı ne zordur bilirim bugun meleğimin mezarından geldım içimi döktüm ona tam 37 gün oluyo meleğim benden gideli 37+3 haftalıkken kalbı durdu bebegımın ve benim bebeğim cok saglıklıymış hiç bir sebeb yok su an tek care genetık test kaldı bu bir imtihan canım bu bizim imtihanımız Allahım inşallah kucagımızı dolduracak hayırlı uzun ömürlü yeni evlatlar nasıp eder bize bu acı gercekten cok zor yasayan anlarmış Allah yardımcımız olsun canım 🙏 😔
isilbeyaz öyle bi buruklukla okudum ki hikayeni..Ama biliyomusub sen doğrusunu yaptın..bebeğini başta aldırma kararına olumlu baksaydın Rabbim bunun günahını sana yazcaktı..Sen büyüttün seninle son dakikasına kadar dayandı.Ama nasip değil Allah sana en kısa zamanda tekrar anneliği tattırsın lütfn çok üzülme hayırlısı böyleymiş de..Sen çok güçlü bi insansın tanımadan söyleyebiliyorum çünki hikayeni biliyorum.Güçlü kalmaya devam et..