mmervemeryemm Mel0101 ilk öğrendiğimde bel ağrım oluyodu çok bide göğüs ağrısı ama göğüslerim 7 haftalık olduk hala ağrıyo
Emineavar mmervemeryemm aynen bir de adet sancısı gibi ağrı sık sık giriyor bende halsizlik de oluyor
mmervemeryemm Kimlerin ilk bebekleri kimlerin 2 Ve üstü 😂 benim 3 yaşında bi kızım var bu ayın 27 snde tam 3 olacak virüs yüzünden biz bize olcaz malesef 🥺 buda ikinci olucak nasipse ☺️
Seyma-dgrmnc Mervekaya58 o zaman herkesin numarasını alıp bir grup aç ordan konuşmak daha iyi olur canım ☺️
Edaksu Merhaba, bende cuma günü gittim doktora keseyi gördük 5 haftalık olduğunu söyledi ama kese boş dedi haftaya tekrar gel normal şartlarda bebek görünmesi lazım dedi . Bu şekilde olan var mı , normal bi durum mu ?
Mervekaya58 Edaksu ben doktora ilk gittiğim de 4 hafta 5 günlüktü kese gözükmedi doktor normal dedi carsmba günü 6 hafta 1 günlük oluyor o zaman sesledi Muhakkak gözükür dedi
Asuazra Son adet tarihiniz nedir kızlar bende daha gitmedim cuma gitmeyi düşünüyorum bakalm kaç haftalık ultrasono göre
mmervemeryemm Gr1992 canım benimde geçen hafta lekelenmem olmuştu 5 küsür haftalıktı o zaman doktora gittim banada progestan verdi lekelenme bitene kadar ağızdan bittikten sonra fitil olarak kullanmaya başladım hala kullanıyorum kullanmaya devam benimde peçeteye geliyodu bi tek 2 gün de düzelmişti bir daha leke görmedim çok şükür kalp atışınıda duyduk seninde düzelir aksatma
Kara07 Mervekaya58 canım mrb aramızda 1 gün var ben de 6+0 ım 🙏🏻 Ksık ağrıların var mı canım devamlı bulantın falan ? Ben de bişe yok gibi de ☺️