Papatyali damla_1 normal bence ilk 3 ay sancı, kasık ağrısı, kasıklarda batma, bulantı genelde olan şeyler tabi her hamilelikte ve kişiye göre de değişiyor
damla_1 Mel0101 aynen bendede batma ayaklarımda yanma.insan hep korkuyor hemde vücutta böyle farklı değişimler olunca bebeğe yorumlayıp seviniyorum 😐
Mel0101 Merve2012 evet bende ayakta fazla durduğumda belim agrıyor olsun katlanırız bebilşlerimiz yeterki sağlıkla gelsinn🥰
Nura19 Merve2012 kbenim midem bulaniyo ama kusmuyorum yemeklerin kokusu burnuma cok kotu geliyo yeyemiyorum bide sag tarafda kasigim ariyo
Merve2012 BabyThalia burnum tıkanmaz normalde bu ara burnum tıkalı belki seninde öyledir ondan çatlıyordur dudakların
Sam Nura19 merhaba hayırlı olsun 🤲☺️ Ben de 5+4 ve aynı şekilde bende virüsten kaynaklı geciktiriyorum siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz benim de 2. Hamileliğim fakat her şey çok farklı gibi geliyor bana☺️
Nura19 Sam ewim hastaneler karantin altinda simdi gidemeyiz tehlike gecmedi hala diyor biraz daha beklicez bakalim hayirlisiyla bu virus gitsin tehlike gecsin gidicem
Merve2012 bufemu kimyasal gebeliklerimde en fazla 12 civarlarına çıktı canım. Her şeyde bir hayır varmış kısmetimiz bugünlereymiş