BabyThalia Emineavar ben 6+0 da gitmiştim o hafta duyduk🙏🏻Bi sonraki kontrolümüz ise 9haftaşık olduğumuzda😇 sizde nasıl durumlar?
Emineavar BabyThalia maşallah bende 6 haftalıktim kese göründü çok az da kalp atışı duyduk şükür🤗 doktor haftaya gel daha net olur dedi birkaç tane de tahlil istedi bakalım inşallah daha kolay duyarız kalp atışını 🤲🤲
Kara07 Mervekaya58 canım mrb aramızda 1 gün var ben de 6+0 ım 🙏🏻 Ksık ağrıların var mı canım devamlı bulantın falan ? Ben de bişe yok gibi de ☺️
Emineavar mmervemeryemm aynen bir de adet sancısı gibi ağrı sık sık giriyor bende halsizlik de oluyor
Nura19 Sam ewim hastaneler karantin altinda simdi gidemeyiz tehlike gecmedi hala diyor biraz daha beklicez bakalim hayirlisiyla bu virus gitsin tehlike gecsin gidicem
minikos Merhaba kızlar bende Merve dün akşam 460 betayla gebeliğimi öğrendim sanırım 4 haftalığım bende 🐣 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah 🤍
Nursenaaa Merve2012 olabilir evet ihtimal var inşaallah haftaya gidicem görürüz o zaman inşaallah 🤲🏻🌿