mmervemeryemm Merve2012 betaya ilk hamile kaldığımda bakıldı 163 tü 1 hafta snra 613e çıktı snrasında lekelenmem oldu kontrole gittim ve ozmn kese göründü geçen hafta 5 buçuk hafta falandı bakılmadı yani betaya kese göründükten snra gerek görmüolarki beta bakmaya ama 800 ve binlerde kese görünüyor heralde
Merve2012 mmervemeryemm inşallah hayırlısıyla bizde görürüz. Cuma günü randevum var benimde inşallah görürüz minik kesemizi ☺️🤲🏻
Seyma1998 Merve2012 evt hiç sorma çok değişik Bi duygu zaten duyunca ağladım bide ne zaman hastaneye gidicek olsam çok heyecan yapıyorum gün sayıyorum adeta😘😘
Merve2012 Seyma1998 aynen kalbim pırpır oluyor hep. Anne olduktan sonra hep böyle olacak galiba yüreğimizde hep bir mutluluk hep bir tedirginlik 🥰
Mel0101 Merhaba kızlar bende hamile olduğumu 3gün önce ögrendm en son adet günüm 12 Mart ve 3ay önce bi kaybım olmuştu doktora gtmeye korukuyorum
mmervemeryemm Mel0101 ilk öğrendiğimde bel ağrım oluyodu çok bide göğüs ağrısı ama göğüslerim 7 haftalık olduk hala ağrıyo
Asuazra Benimde son adet tarihim 3mart hesaba göre 6 hafta 5günlük hafta içi gidicem inşallah keseyide kalp atısınıda duyarım buarada 2.hamileliğim
Mervekaya58 Papatyali bende aynı şekilde 5 hafta 5 günlük hamileyim geceleri ayak yanmamdan uyuyamıyorum ellerimin içi de aynı şekilde yanıyor ama ayak yanması daha şiddetli
Papatyali Mervekaya58 muhtemelen hormonlardan olmalı ama öyle ellerim ayaklarım yanınca çok kötü oluyor neyse ki uzun sürmüyor
Papatyali damla_1 normal bence ilk 3 ay sancı, kasık ağrısı, kasıklarda batma, bulantı genelde olan şeyler tabi her hamilelikte ve kişiye göre de değişiyor