Saadett03 Merve2012 ilkinde bizde herkese duyurmuştuk smdi tecrübe oldu kmseye soylemedik sadece esm ve bn bliyorum hatim ediyorum bnde bol bol dua ediyorum bnde bı an önce kalp atışını duymak istiyorum çok korkuom yine aynısı yasicam die rabbim yaşatmasın kmseye 🤲
Merve2012 Saadett03 aynen canım aynı şeyleri yaşıyoruz 😔 Allahım korusun bizleri kavuştursun inşallah 🤲🏻
Saadett03 DDilhan al bendende okdr huzursuz yatıp kalkıyorum kalbim.kus gibi çırpınıyo rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin 🤲
Gzmtmc 4+4 ile ben de aranizdayim :) ilk gebeligim. 4gun once degerim 387 cikti. Doktora da gitmedim 6.haftada baslarim insallah
Rumeysaaa Merve2012 benim arada kasıklarımda batma oluyor mide bulantıSı bas dönmesi gibi şeyler henüz yok
Merve2012 Rumeysaaa benim bu sabah felaket bulandı kusma yok. Ama böyle acıkınca bi bulantı olur ya öyle bişey. Benim biraz bulantılarım erken başladı galiba ☺️
Seyma1998 Bn de Şeyma arkadaşlar Yaşım 21 ilk defa anne olucam çok mutluyum biz de 9.2 olduk kesmeyi gördük 8.haftada da kalbini dinledik rabbim hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Merve2012 Seyma1998 maşallah bizlerde hemen bebeklerimizi görebilsek 🤲🏻 Sabırla bekliyoruz Cuma günü 5+2 olacağım nasipse keseyi görürüz inşallah kalp atışınıda duyma ihtimalimiz varmı acaba ?
BegumIscanTunc Merve2012 evet canım gittim 5+1 de keseyi gördüm 7+ kalp atışı ve bebek için gidicez hayırlısıyla inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merve2012 BegumIscanTunc ayy maşallah kalp atışını da duyunca rahatlar insan ☺️ İnşallah güzel günlerimiz olsun yavrularımızla 🤲🏻
Seyma1998 Merve2012 evt hiç sorma çok değişik Bi duygu zaten duyunca ağladım bide ne zaman hastaneye gidicek olsam çok heyecan yapıyorum gün sayıyorum adeta😘😘
Papatyali Duygu4444 evet bende oluyo ellerim ayaklarım yanıyor sanki normalde hayatta sıcak olmaz ellerim hormonlardan heralde