Haticeky Merve2012 Bende cok gaz var bel ve kasiklarda agrida gun icinde arada oluyo arada geçiyor bulanti pek nadiren oluyo
Merve2012 Haticeky benimde böyle canım belim ayakta çok kalınca ağrıyor. Midemde sabahları bulanıyor. Karnım kasıklarım ara ara ama gün içinde ağrım var genelde azda olsa. Göğüslerimdeki hassasiyet bayadır var 🤔
Kubra_salar Merhaba bende 5+3 haftalığım ve ilk hamileligim henüz virüsten dolayı hastaneye gidemedim inşallah pazartesi gideceğim gidince ne tahliller yapılıyor sadece kan tahlili mi ve ultrasyonla bakıyor mu
Merve2012 Kubra_salar beni muayene etti rahim kalınlaşmış dedi kese yoktu beta ve benim hipotroidim olduğu için tsh bakıldı
Fatmazehram Bende 5 haftaliigim ve yeni öğrendim bide sürpriz oldu benim kucuk kızım var daha nasıl olacak bilmiyordum
BegumIscanTunc Merve2012 4+0 da öğrendim Şuan 5+5’iz bizde bir düşük ve birde dış gebelik geçirdim benimde 3. Gebeliğim düşük riskim var Progestan kullanıyorum inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️☺️
BegumIscanTunc Merve2012 evet canım gittim 5+1 de keseyi gördüm 7+ kalp atışı ve bebek için gidicez hayırlısıyla inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fatmazehram Merve2012 tabiki güzel yanları olacak bu yaşta iki çiyi düşünmüyordum ama tabiki allahtan gelen basim gözüm üstüne 🥰
Papatyali Duygu4444 evet bende oluyo ellerim ayaklarım yanıyor sanki normalde hayatta sıcak olmaz ellerim hormonlardan heralde
Saadett03 Merve2012 benim de dört hftaya yakın dedi 2100 ckti bthcg değerim salı günü tekrar kese için gel dedi 13 Şubat’ta boş keseden kürtaj olmuştum çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin inşallah 🤲❤️
DDilhan Saadett03 ayy en çok korktuğum ben paranoyak oldum iyice ya tekrardan aynı şeyi yaşar mıyım diye
Merve2012 Saadett03 bende hep tedirginim huzursuzum kalp atışını duyana kadar rahat edemiycem de sanırım. Ama sabır diyorum dua ediyorum. Birde kimseye söylemedim sadece eşim ve ben. O da zor oluyor ister istemez. İnşallah hayırlısıyla yavrularımızı sağ Salim kucaklarımıza alırız 🤲🏻
DDilhan Merve2012 şuan kasık ağrım var yaa bide rahmin üstünde böyle sertlik var sizde oldu mi oyle ya
Merve2012 DDilhan kasık ağrım ara ara oluyor canım ama rahim üstünde sertlik dediğin alt karın gibimi diyorsun ?
Saadett03 DDilhan al bendende okdr huzursuz yatıp kalkıyorum kalbim.kus gibi çırpınıyo rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin 🤲
Saadett03 Merve2012 ilkinde bizde herkese duyurmuştuk smdi tecrübe oldu kmseye soylemedik sadece esm ve bn bliyorum hatim ediyorum bnde bol bol dua ediyorum bnde bı an önce kalp atışını duymak istiyorum çok korkuom yine aynısı yasicam die rabbim yaşatmasın kmseye 🤲