ElifKarata Sabrszanne3535 döner yedim de rahatladım😘😘😂😂 herşey bebeğim için yoksa kendimi düşündüğümden değil 😘😍😍😛😛
Sabrszanne3535 ElifKarata hepimiz oyleyiz canım her şey bebeğimiz için😊ben korkuyorum yemeğe daha doğrusu eşim izin vermiyo döner yememe😀
ElifKarata Sabrszanne3535 canım isteğinden önemlimi güvenilir bir yeri ara eve getirsinler eşinin ruhu mu duyacak önemli olan onu yedikten sonra ki mutluluk😘😘
ElifKarata Fulyag duruyor ateş 🔥 döner var Meşhur gel buyUr mısafır ederim 😘😘 döner ısmarlarım sana ❣😛🤰
Fulyag ElifKarata Teşekkür ederim canım can evimden vuruyorsun beni 🤤 Gelme niyetim var da bir türlü fırsat olmadı eşimin işlerinden dolayı sen de döner yazınca anılarım canlandı bir ara her gün sadece tavuk döner yerdim oralarda hey gidi 😊
Mineszn ElifKarata bende sizin gibiyim 22 haftalığın bu zamana kadr böyle bir şey olmadı ama son bir haftadır sürekli dondurma aşeriyorum günde 1 tane yiyorum ama hep yemek istiyorum
Melekzehrakk ElifKarata malesef yasak etsiz oluyor zaten benım yedıklerım de ama doktor cig et vs olur diye yasakladı iyemezsin dedi eşimde asla izin vermıyo 😂yask diye
Mineszn 1987gokce demek ki yanlız değilmişim eşim işe gidince alıp yiyorum çok yeme hasta olursun diyo bu gün bile iki tane yedim tabi ki haberi yok 😂🙈
[silindi] ElifKarata ben tavuktan iğrenmiştim canım hiç yemedim bende turşu yiyordum fazla ama tuzlu diye şimdi çok yemiYorum 😀 ama tavuk döner de zararlı fazla yeme 😀hemde çok kilo alırsın
Adelimm Sabrszanne3535 kızınız mı olack bende hamıleliğim başında o kadar yeşil zeytin yedım kı anlatamam 😂