KaanMenekeOlpak ElifKarata canım normal bişey bence canın çekmesinde bende bir iki hafta her fırsatta lahmacun yemiştim şimdi de çağla ya sardım 😁
1987gokce ElifKarata sabah akşam dondurma yesem doymam. Gizli gizli yiyorum. Hasta oldum 1 haftadır yiyemiyorum iyileseyim hemen yicem 😕
Mineszn ElifKarata bende sizin gibiyim 22 haftalığın bu zamana kadr böyle bir şey olmadı ama son bir haftadır sürekli dondurma aşeriyorum günde 1 tane yiyorum ama hep yemek istiyorum
Adelimm Sabrszanne3535 kızınız mı olack bende hamıleliğim başında o kadar yeşil zeytin yedım kı anlatamam 😂
Melekzehrakk KaanMenekeOlpak valla benım canım da hep cıgkofte ıstıyo ama yasak oldugu ıcın ıyemıyorum 😪
Cesurizmir KaanMenekeOlpak o çağlaya bende sardım hiç sorma. Pazarda datça çağla buldum 4 kilo aldım. Ama bi sorun var çok yediğim için bağırsaklarımı bozdu🙈
Fulyag ElifKarata Saat kulesinin arkasındaki dönerciler duruyor mu hala eğer onlardansa ben bile burdan aşerebilirim 😄
[silindi] ElifKarata ben tavuktan iğrenmiştim canım hiç yemedim bende turşu yiyordum fazla ama tuzlu diye şimdi çok yemiYorum 😀 ama tavuk döner de zararlı fazla yeme 😀hemde çok kilo alırsın
KaanMenekeOlpak Melekzehrakk çiğköfte beklediğinde toksin üretiyor ve bu bebişimize zarar veriyor ama ilk yapıldığı yarım saate denk gelebilirse bişey olmuyor ben defalarca yedim birşey olmadı ama yine de dikkat önemli canım 😉
Melekzehrakk ElifKarata malesef yasak etsiz oluyor zaten benım yedıklerım de ama doktor cig et vs olur diye yasakladı iyemezsin dedi eşimde asla izin vermıyo 😂yask diye
elyasss ElifKarata benimde canım bir sürü şey çekiyo ama bu aşermek olmuyo heralde dimi ??? Yoksa oluyo muu ??? 😟😟Bende normal bi can çekmesidir diye fırsatım olduğu zaman dile getiriyorum. Napmalıyım ????
ElifKarata 1987gokce allah seni bir ara bende dadanmıştım eşim dolabı kontrol ediyor artk geçen buldu kendi yedi sözde ben hasta olmim miş 😘😂😂😅
Mineszn 1987gokce demek ki yanlız değilmişim eşim işe gidince alıp yiyorum çok yeme hasta olursun diyo bu gün bile iki tane yedim tabi ki haberi yok 😂🙈
TugbaLafci 1987gokce 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 2 haftadır dondurma dondurma diye tutturuyordum eşimde hasta olursun diye yedirtmedi dondurma yemeden hasta oldum şimdide hastayım diye yiyemiyorum 😤😤☹
HaticeTygnTpc 1987gokce Bende aynıyım çocuktan öncede aynıydım gerçi kocam marketi taşıyo yazık 😄 Dondurma stoğum hep olacak mutlaka 😁😍🤗
seymen Ben de hamilelikten önce ne yemesem, aklıma bile gelmeyen şeyleri istiyorum hep. Yiyince doyarım geçer diyorum yedikçe daha tatlı geliyor. 😃 Doğumdan sonra tekrar sevecek isteyecek miyim çok merak ettiğim bir konu. 😊
1987gokce ElifKarata ne kadar düşünceli bir eş 😂 benim eşim de çocuk üşür sakin yeme diyo bakalım ne zaman yakalanicam 😁💕
ElifKarata Sabrszanne3535 döner yedim de rahatladım😘😘😂😂 herşey bebeğim için yoksa kendimi düşündüğümden değil 😘😍😍😛😛