Fulyag ElifKarata Teşekkür ederim canım can evimden vuruyorsun beni 🤤 Gelme niyetim var da bir türlü fırsat olmadı eşimin işlerinden dolayı sen de döner yazınca anılarım canlandı bir ara her gün sadece tavuk döner yerdim oralarda hey gidi 😊
Kubraislekyay ElifKarata benimki tuzlu ve ekşili şeyler nar ekşisini kaşık kaşık yiyorum salatalığı her gün tuzlayıp yiyorum erik çağla aşeriyorum ve her gün limonu tuza bandırıp elma gibi yiyorum 🍋
Ayse13 ElifKarata hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum tavuk hormonlu diye doktorlarda yemeyin diyor ama doğru mu yapıyorum bilemedim bende 🤦♀️🤯
[silindi] Ayse13 evet hormonlu diye zararlı organik tavuk alın çok yemek istiyorsanız köy tavuğu alın derim
GizemK ElifKarata Hahahah kendimi sorunlu zannetmeye başlamıştım tek değilmişim😂😂😂😂 Bittikce bida bida cocuk gibi istiyorum😂
TugbaLafci 1987gokce 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 2 haftadır dondurma dondurma diye tutturuyordum eşimde hasta olursun diye yedirtmedi dondurma yemeden hasta oldum şimdide hastayım diye yiyemiyorum 😤😤☹
1987gokce TugbaLafci ben gizli gizli yiyorum tavsiye ederim 😂 Allah'tan kendisi getirdi mikrobu eve çene yapamadı yoksa dilinden kurtulabilene aşk olsun. Sende üste çık hayatım sen hasta ettin beni de 😁 çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.
KaanMenekeOlpak Melekzehrakk çiğköfte beklediğinde toksin üretiyor ve bu bebişimize zarar veriyor ama ilk yapıldığı yarım saate denk gelebilirse bişey olmuyor ben defalarca yedim birşey olmadı ama yine de dikkat önemli canım 😉
elyasss ElifKarata benimde canım bir sürü şey çekiyo ama bu aşermek olmuyo heralde dimi ??? Yoksa oluyo muu ??? 😟😟Bende normal bi can çekmesidir diye fırsatım olduğu zaman dile getiriyorum. Napmalıyım ????
ElifKarata elyasss vallahi canm aklına gelip çıkmıosa benm gibi yiyince de mutlu oluyorsan aserio olabilirsin 😊😊🤰🤰