Yenianneadayi2208 Allah sabır versin kuzum Yavrunun ömrünü sonraki evlatlarına bağışlasın.. Çok içimde bir yerde annelik denen yerde hissettim acını yangını… Ben ne dersem diyeyim geçmeyecek biliyorum. Ahirette şefaatçi olsun yavrun sana. .
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Elfesra Ah canım ya Allah sana da kaybettiğin yavrun için sabır , diğer yavrun için güç kuvvet versin.Güzel mevlam sana bağışlasın, sağlıcakla kavuşursun inşallah.Rabbim bir daha yaşatmasın..
Bu arada çok teşekkür ederim canım güzel dilek ve temennilerin için , Allah binlerce kez razı olsun.🙏💜
Gul76 amin canım amin.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
26Merve Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 🙏🌸
- Düzenlendi
Yenianneadayi2208 Ben de kaybettim evladımı dün koydum toprağa canim çok yanıyor 1 hafta dayanabildi. Acınızı hatırlattıysam affola. Bu süreci nasıl atlattiniz acaba sonrasında neler yaşadınız çünkü çok kötü durumdayım.
Yenianneadayi2208 😭😭ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sizlere sabir versin bir melek olmuş yavrun
Yenianneadayi2208 çok çok üzüldüm inanın ki.. Duamı da okuyup adına gönderdim Allah kabul etsin..
Yenianneadayi2208 okurken dayanamadım ağladım inan.. Bende şuan riskli gebelik surecindeyim ve empati kurmak bile fazlasıyla acı verdi bana.. Rabbim sana ve eşine sabır güç kuvvet versin.. Inşallah o kurduğunuz hayaller en kısa zamanda gerçek olur ve için bi nebze de olsa yumuşar..Rabbim hiç-bir annenin kucağını boş bırakmasın, hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin…
Yenianneadayi2208 Okuduğumdan beri gözyaşım durmuyor.. oyle içten anlatmışsın ki Acını içimde hissettim bende. Ağla üzül ama sende toparlan olur mu? Rabbım sizlere dayanma gücü sabır ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.
fuunda_3 Allah ım sabırlar versin size..Süreç gerçekten kolay değil , psikolojik olarak yıkılıyorsunuz en başta..Eşim kendi acısını bir kenara bıraktı ve bana çok destek oldu o dönemde.Bol bol dua ettim Allah a bana sabır güç kuvvet ver diye..Bir de pandeminin patlak verdiği ilk dönemdi ve eşim evdeydi.Sanırım bu sayede eşimin desteği ile atlatmak çok faydalı oldu kendimi toparlamam konusunda..Dualara sığındım , ağlamam gerekiyorsa ağladım kenarda köşede gizlice içime atmadım..Ama toparlanma sürevim buna rağmen çok uzun sürdü..Aradan 1,5 sene geçti şimdi ikinci evladım kucağımda 17 günlük.Rabbim size de nasip etsin.Kendinizi hazır hissettiğinizde yeniden anne olun , inanın dayanak oluyor acınız hafifliyor sanki.Ben bu evladımı severk3n ikisini birden sevip kucaklıyorum.. Yeniden sabırlar diliyorum size, gerekirse bir uzmandan destek alın…
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Rabbimin meleğiydi ve melek olarak gitti oğlum.Takdiri ilahi Allah sabrını veriyor yoksa insan dayanamaz.Evlat bambaşka birşey..
Şimdi kardeşi kucağımda çok şükür..İkisinin kokusunu bu oğlumda bulmaya çalışıyorum.Allah kimseyi evladı ile sınamasın
edaeratt
Böyle bir konuda asla empati kurmayn..1,5 sene geçti bu yazıyı paylaşalı..Şimdiki aklım ve duygularım olsa asla paylaşmazdım forumdaki diğer anneleri üzmemek için..
Ama insan o psikoloji ile birileriyle dertleşmek istiyor sanırım..
Çok şükür şimdi meleğinin kardeşi oğlum kucağımda..,
Allah isteyen herkese nasip etsin , evlat çok başka bir şeymiş..
Tugcee0603 çok şükür ki Allah sabrını veriyor.Rabbim kimsenin hayallerini yarım , kucağını boş bırakmasın.
Melek oğlumun kardeşi kucağımda şimdi teyzesi..Rabbim sağlıcakla sizl3re de evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🤲
Yenianneadayi2208 inanın çok sevindim Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah 🤲💕
Yenianneadayi2208 Çok üzüldüm Rabbim sizlere dayanma gücü versin 🙏 Rabbim sizlere güzel bir mucize yaşatsın insallah güzel haberler alın , inşallah hayırlısıyla yeniden annelik duygusu yaşatsın Rabbim 🙏
edaeratt amin 🤲
Yenianneadayi2208 Rabbim sizlere ve evladınıza uzun ömür versin inşallah
Yenianneadayi2208 okuyunca çok ağladım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki Rsbbim sabrın en büyüğünü en güzelini versin inşallah Rabbim sana tekrardan nasip edecek bende oğlumu kaybettim 4 mayısta kaybettim çok şükür şimdi Rabbim yine bana nasip etti daha çok yeni ams inşallah sağlıkla kucağıma alırım, inşallah Rabbim tekrardan nasip eder , onlar cennette bizi bekliyor olacaklar ne şanslıyızki cennet kuşu anneleriyiz 🤲🏻🤲🏻🙏❤️❤️
Allah sana ve ailene sabır versin. Ağlayarak okudum. Rabbim sana güzel sağlıklı evlatlar versin inşallah.🤲🏻❤️
Yenianneadayi2208 başın sağolsun inşallah rabbim sabır versin umarım daha iyisinizdir