• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

kedivebebekannesi5555 evet çok şükür bir oğlum daha var ,abisinin kopyası 😊🤲 Allah kimseyi evladı ile sınamasın…Şu süre zarfında çok fazla imtihandan geçtim Allah alnımızın akıyla , sabır ederek çıkmayı nasip etsin..
Size de Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah 🤲💐

Deletedmom62627 amin çok çok teşekkür ederim Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen , yorum geldikçe o günkü psikoloji ile yazdığım bu postu okuyorum.Gerçektn süreç fazlasıyla ağırmış ama Allah sabrını ve dayanma gücünü veriyor.Yoksa insan aklını oynatır.
    İlk oğluma yaptığım tüm hazırlıkları, eşyaları şimdi kardeşi kullanıyor.Onun mis kokusu ile abisinin hasretini azaltmaya çalışıyorum.😞 Rabbim kimseyi evladı ile sınayıp , acısıyla imtihan etmesin.🤲

Yenianneadayi2208 aminnn Rabbim bir daha yaşatmasın sana onu. Kimseye yaşatmasın inşallah. Yeniden anne olmuşsunuz maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah😊😊😊🙏🙏🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Yenianneadayi2208 çok üzüldüm ağladım rabbim kucağınıza hayırlı sağlıklı bi evlat versin herşeyde vardır bi hayır rabbim yardımcımız olsun

Yenianneadayi2208 sen yazmışsın ben ağladım rabbim kimseye yaşatmasın rabbim sabır versin en kısa zamanda inşallah tekrar olur

Yenianneadayi2208 ağlıyorum şu anda rabbim sana sabır versin canım benim en yakın zamanda yerini doldursun benimde kaynım var onun için seni çok iyi anlıyorum neredeyse aynı şeyleri yaşamışız ama benim yavrum daha küçüktü, rabbim gönlüne huzur rahatlık versin inşallah bebeğin artık melek ve seni cennet kapısında bekliyor olacak 😓😓😓🙏❤️❤️❤️

Yenianneadayi2208 canım ya öyle ağladım ki şimdi yeni sandım evladın olmuş çok sevindim ya şimdi de gülüyorum canım yaaa rabbim evladını bağışlasın sana yaaa🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿o kadar mutlutum ki şu anda ❤️❤️❤️🙏🙏😂

meri1

meri1 çok teşekkür ederim gerçekten…💐
            Allah herkese evladına sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🤲

Bebiscann şu forumda ne kadar gönlü yüreği güzel insan varmış.Aradan onca zaman geçmesine rağmen hala acıma ortak oluyorsunuz Allah razı olsun

Bebiscann evet tatlım yeniden anne oldum çok şükür.Aynı melek oğluma benziyormuş kardeşi, babamız babaannemiz öyle diyor 🥰 Bu evladımda ikisini birden sevip kokluyorum ❣️ Allah isteyen herkese nasip etsin.Evlat çok başka birşey

Yenianneadayi2208 yazının sonuna gelince dedim ki inşallah bir evladı daha olmuştur. Yerini doldurmaz ancak birazda olsa acını dindirir diye sonra bi baktım yorumlarda gördüm 17 günlük bebişiniz varmış. 🥰 Allah o sabrı veriyor değil mi. 3 aylıkken kalbinin durduğunu söylediğinde doktor aynı şeyleri hissetmiştim. O anlar gözümün önünr geldi. Ben doğurmadım o duyguyu bilmiyorum ama iki kere o sevinci yaşayıp kaybettim. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok şükür o kdar sevindim ki sizin evladınızı kucağınıza almanıza. Benim yerime de öpüp koklayın olur mu minicik ellerinden öpün. ❤️

Yenianneadayi2208 bunu okuyunca çok üzüldüm sonlarını okuyunca sizin adınıza çok sevindim tekrar bir evladınız olmuş Allah onun acısını size göstermesin rabbim Salih kularından eylesin hayırlı uzun ömür versin inşallah 🤲🤲❤️bende 32 haftalık hamileyim dua edin bebeğime sağlıkla kavuşayım ben ve benimle bekleyen tüm anneler sağlıkla kavuşsun evlatlarına 🤲

Yenianneadayi2208 yaa keşke okumasaydım. Çok üzüldüm çok etkilendim. Bize okuması bile zor gelen şeyleri insanların yaşaması ne kadar acı. Rabbim sabrınızı arttırsın bir daha yaşatmasın.
                  Normalde böyle hassas mesajları okumak istemem ama hep ya benim başıma da gelirse (Rabbim korusun ) ne olmuş niye olmuş nasıl olmuş diye okuyorum. 😥😥

KkubraOz Teşekkür ederim 🙏 Evet Allah o sabrı ve dayanma gücünü veriyor..
                    Sizde benzer bir durum yaşamışsınız çok çok zor… Dediğiniz gibi Allah kimseye evlat acodonı yaşatmasın.Dünyada verilebilecek en biyük sınavlardan bir tanesi.
                    Öpmeye kıyamıyorum ama sizin içinde oğlumu koklamaz mıyım hiç..😊

Oznurkk O an o psikoloji ile sadece paylaşmak istedim acımı ama şu anki aklım ve düşüncelerim olsa böyle bir yazıyı paylaşmazdım..Ama bunları buraya yazmak ya da yazmamak malesef ki bazı gerçekleri nde değiştirmiyor.
                    Çok kötü bir tecrübe yaşadım , evlat kaybettim.ama bu demek değil ki siz ya da bir başkası da bunu yaşayacak.
                    İkinci evladımı kucağıma aldım. Ama alana kadar ne düşünceler ve korkular kapladı tüm benliğimi.. Böyle kötü bir tecrübe Yaşayan biri için çok daha zor bir sonraki gebelik süreci..
                    İyi düşünün iyi olsun herşey 😊 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size de