Enguzelhediym ben oda yapiyorum cnm ama anne yanida aldim asansorlu olanlardan benim niyetimde erken ayirmak ama ayiramazsam diye biraz buyuk aldim anne yani besigini birde esim vardiyali gececi unca odasina alistircam esim uyucagi icin yatak odasina yatiramam ama bizim yazlik falanda var odaya alisirsa besigi yazliga veya koydeki eve goturcem
Bebek odası yapanlar bir kaç sorum var 🥰
-deniz- aa şuan kullanıyorsun yani bebiş doğdu ? :) Kaç aylık şuan beşiğin eksisi artısı neler yazar mısın canım sana zahmet
Yaman kesinlikle mantıklı canım. O dediğin modeller benim dediklerime göre bir tık pahalı ama alınabilir yinede çok abartı değil. Güle güle sağlıkla kullansın bebisiniz🤗
Enguzelhediym Kiwi sleeper beşik aldım sallanan ve katlanıp taşınabilen beşik 😊
Enguzelhediym saol cnm amin sizinkide🙂 ben uyguna buldum biraz 700 tl ye almıştım
Enguzelhediym canım instagramda Umay bebek sayfasindan alabilirsin bende geçen ay aldım 265 TL fiyatı hemde çok güzel kaliteli bir besikti
Mthnry Evet kuzum sağolsun söyledi arkadaşlar baktım babynest takımı ile de çok hoş olmuş . Aklımda o model 🤗 güle güle kullansın bebisiniz 🥰
altn_irm hep görüyorum o marka beşiği de sallandigini bilmiyodum iyiymiş o zaman 😊
Yaman iyi güzel fiyata almışsın canım hayrını görün inşallah 🤗🥰
Enguzelhediym insallah cnm 🙂
Enguzelhediym ebebek babyplus anne yanı veya sunny baby lotus anne yanı tavsiye edebilirim portatif kibar yer kaplamayan kolay taşınabilen ürünler bende doğumdan sonra alacağım
Enguzelhediym tşk ederim canım benim🥰
Enguzelhediym 2 aydır kullanıyorum. Oda da yaptım gündüz bazen odasındaki büyüyen beşikte uyutuyorum, geceleri ve gündüz uykusuz olduğumda küçük beşikte uyutuyorum. Sallanmayı çok seviyor oğlum uyurken bile uyanmaya yakın sallıyoruz sürekli. O yüzden vidalı kısımlarından cızırtılı ses gelmeye başladı sallarken ama ona da bebek uyanmıyor tek sıkıntı o oldu onun dışında kurulumu basit, tek başıma başka odaya taşıyabiliyorum, yüksekliği de iyi. Aldığıma pişman olmadığım bi üründü. Bu arada mümkünse büyüyen beşiği de sallanan al çünkü sallanmaya alışırsa oda da beşik sallanan olsa daha rahat edersin. Hangi şehirdesin bu arada ben başka mağazadan 200’e almıştım 3 ay önce Umay’dan almadım.