Güzel anneler ben kirada oturuyorum evim geniş fakat yatak odam ufak biraz bu yüzden giyinme odamız ayrı yani gardırop başka odada. Bebisimiz için oda yapacağız eğer dolap odamıza sigarsa odamıza alicaz sigmazsa dolap kalsa da yine yapicaz fakat sorum şu; oda yapanlar anne yanı beşik olarak ne tercih etmeli ? Park yatak çok tercih eden var ama gördüğüm kadariyla bu oda yapmayanlar için daha avantajlı ? Bana uygun fazla yer kaplamayan 5 ay kadar idare edecek bir anne yanı lazım diye düşünüyorum. Yigenlerim hep anneleriyle yatıyor ben küçükken odasına alışsın istiyorum basarabilirsem. Bana iyi kötü tüm düşüncelerinizi yazar msiiniz . Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
Bebek odası yapanlar bir kaç sorum var 🥰
Enguzelhediym bnde snn gbiyim cnm millet asansorlu mobilya besik fln almis ama gerek yok bnce zaten odasi olacak kucuk bisey yeterli olur diye gitti gidiyordan acr ciciko besik aldm en az 7 ay idare eder 367 liraya aldm
Enguzelhediym chicco anne yanı besık var boyut olarak falan guzel kıbar ama bebegın huyu ne olur ayrı yatar yatmaz bılemedıgım ıcın rısk alamadım park yatak aldım kanz pretty
Sleeper beşik var ben onu aldım anne yanı için taşınabilir katlanabilir özelliği var
Enguzelhediym instagramda umay bebek sayfası var ordan bakabilirsin. Trendyol da anne yanı beşik diye aratırsan bir sürü model çıkar uygun fiyatlısıda var pahalısıda var bütçene göre
annee27 iyiymiş canım fiyatı falan bakayım bi. Geldi mi ürün yani gitti gidiyordan daha önce alışveriş yapmadım güvenilir mi
juliet Umay bebek den daha önce alisveris yaptın mı canım nasıl
Arzuarzu hemen bakıyorum canım teşekkür ederim
Zlhb bir de o var işte oda yapmak riskli :) ama insan yapmak istiyo . Park beşik zaten sığmaz odamıza anlattığım gibi yapıp dolabı götürürsek. Tşk ederim yinede🥰😘
Enguzelhediym ben oda yapıyorum zaten oyun odası olarak kullanırız dıye düşündüm odasına gecene kadar kendı gardropm 4 metre ama bebeğe ayıracak bır rafım bıle yok mecbur odası olacak
Enguzelhediym İnstagramda Umay bebek sayfasına bak derim. Ordan almadım ama aynısını mağazadan aldım gayet kullanışlı hafif bi şey
-deniz- ya üstteki arkadaş tavsiye etmiş girdim baktım ne kadar güzel şeyler var hemde uygun . 265 TL anne yanı beşik. Ondan mı aldın canim
juliet sayfaya baktım csnim çok güzel şeyler var yüksek ihtimal alabilirim oradan çok sağol Allah razı olsun rabbim bebisine de sanada sağlık versin
Enguzelhediym bizim amcamız bundan aldı bize anne yanı beşik çok da ideal inan hiç yer kaplamiyor, fiyat olarak da şuan 199₺ çok uygun, biz daha pahalıya almıştık🤷🏼♀️ bello beşik meltem mobilya diye yazarsan Google’a çıkar kuzum bir bak istersen
juliet sayfaya baktım csnim çok güzel şeyler var yüksek ihtimal alabilirim oradan çok sağol Allah razı olsun rabbim bebisine de sanada sağlık versin
Enguzelhediym geldi ve aynisini burda magazada 500 450 liraya baktim gayette buyuk miniklerden de dgl bide arnicanim bulutlu besigi var oda cok gzl bu ikisine bak uygunda ve baya buyuk arnicanin bulutlu besigi daha da guzel ama mavi rengi yoktu diye almadm. Birazda pismanlil yasadim cunku magazda o daha guzel duruyodu baya luks duruyodu yani kizim olsa fusyasini alirdim cok gzl bi rengi vardi koyu keskede gri bulutluyu alsaydm diyorum ama hayirlisi aklinda bulunsun🙏 acr cicikoda gzl ama oda buyuk ve cok iyi
Enguzelhediym bende aldım ordan anne yanı olarak bende odaya alıştırmaya çalışıcam senin gibi düşünüyorum 5-6 ay idare etsin diye düşündüm. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin 😍❤️
cerrah61 çok iyiymiş canım fiyatı hemen bakıyorum kaç ay yatabilir acaba
juliet ay inslalah planladığımız gibi olur :) amin canım Allah razı olsun
annee27 baktım canım gudel gerçekten . Sende güle güle kullan inşallah bebeğin de sağlıkla kullansın :)