annee27 baktım canım gudel gerçekten . Sende güle güle kullan inşallah bebeğin de sağlıkla kullansın :)
Bebek odası yapanlar bir kaç sorum var 🥰
cerrah61 canim sen ne zaman almıştın şimdi baktım 500lerde fiyatı 🙄
Enguzelhediym biz 2 ay önce aldık 450₺ ydi kuzum,senin için baktığımda o fiyatı gördüm bak bu sitede hala 199₺ hemen alın kaçırmayın bence kısa süreli indirim yapıyorlar siteler çünkü ara ara düşüyor çıkıyor fiyatları sürekli takip etmek lazım🤷🏼♀️🤗
Chicco 4in1 🐰 Hem beşik hem 6 aydan sonra oturdugu zamanlar için koltuk gibi olabiliyor bakmanızı öneririm çok kullanışlı bir ürün
cerrah61 uyku seti yazıyor canim yatak dahil değil. Keşke olsaymis bu fiyata 🤗 teşekkür ederim yinede
Beeyyzzz gerçekten baya hoş ve kullanışlı bir ürünmüs ya odasina masraf çok olcak yoksa kesin alırdım bunu . Güle güle kullanın 🥳
Enguzelhediym ayyy dikkat etmemişim ona yaa kusura bakma ben uygun fiyat görünce hemen atladım sana göstermek için ☹️rica ederim canım yardimci olamadım ki
Enguzelhediym bazen bazi şeyler planlandigi gibi gitmiyor. Demissiniz ya 5 ay idare edecek kadar sanırım sonradan kendi odasında yatirmayi planlıyorsunuz. Benim kızım şuan 11 aylık kendi odama park yatak aldım ve ayrıca kendi odasını da yaptım. Ama hala aynı oda da yatırıyorum çünkü emiyor ve şık sık uyandığı için de odayı ayılamadım zor bir surecmis bu. Tabi yine kendi tercihiniz ama 5 ay idare edecek bi yatak sepet beşik gibi bisey olur çok kullanışlı olmadığı söyleyen arkadaşlarım var park yatak yada ahşap bir yatak daha kullanışlı olur gibi geliyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olmak istedim😊
cerrah61 olsun canım estağfurullah. Sağlıkla kullansın Bebişin🤗♥️
Umrnkrhn çok haklısın canım bu dediğin ihtimali de düşünüyorum çünkü evde ki hesap çarşıya uymuyor bebek konusunda 🤗 temennim o yönde ve icim de heves olduğu için yapmak istiyorum inşallah alışırlar odalarına bebislerimiz çok teskekur ederim 🥰
Enguzelhediym evet canım koyu gri olanından aldım. Sade ve şık çok iş görüyor diğer odalara da taşıyabiliyorum
Enguzelhediym ben oda yapiyorum cnm ama anne yanida aldim asansorlu olanlardan benim niyetimde erken ayirmak ama ayiramazsam diye biraz buyuk aldim anne yani besigini birde esim vardiyali gececi unca odasina alistircam esim uyucagi icin yatak odasina yatiramam ama bizim yazlik falanda var odaya alisirsa besigi yazliga veya koydeki eve goturcem
-deniz- aa şuan kullanıyorsun yani bebiş doğdu ? :) Kaç aylık şuan beşiğin eksisi artısı neler yazar mısın canım sana zahmet
Yaman kesinlikle mantıklı canım. O dediğin modeller benim dediklerime göre bir tık pahalı ama alınabilir yinede çok abartı değil. Güle güle sağlıkla kullansın bebisiniz🤗
Enguzelhediym Kiwi sleeper beşik aldım sallanan ve katlanıp taşınabilen beşik 😊
Enguzelhediym saol cnm amin sizinkide🙂 ben uyguna buldum biraz 700 tl ye almıştım
Enguzelhediym canım instagramda Umay bebek sayfasindan alabilirsin bende geçen ay aldım 265 TL fiyatı hemde çok güzel kaliteli bir besikti
Mthnry Evet kuzum sağolsun söyledi arkadaşlar baktım babynest takımı ile de çok hoş olmuş . Aklımda o model 🤗 güle güle kullansın bebisiniz 🥰
altn_irm hep görüyorum o marka beşiği de sallandigini bilmiyodum iyiymiş o zaman 😊
Yaman iyi güzel fiyata almışsın canım hayrını görün inşallah 🤗🥰