ozlemoz13 [bilinmeyen] aslında mayısın son haftası görünüyor ama normal düşündüğüm için ne zaman gelirse diyorum 🙈 senin belli mi canım
Pilatescadisi ozlemoz13 benim de öyle canım doktorum 20 Mayıs ve sonrası bekleyelim dedi ama hiç belli olmaz 🙅🏽♀️ bu miniklerin geleceği tarih
ozlemoz13 [bilinmeyen] canım senin haftan baya ilerlemiş doğumla ilgili olabilir mi acaba, doktoruna danış derim ben
Kardelenyigit [bilinmeyen] ay keşke bende bilebilsem 😂büyük ihtimal 34-35 haftamda giderim sanırım o haftalara denk geliyor dimi muayene
Kardelenyigit [bilinmeyen] ay keşke bende bilebilsem 😂büyük ihtimal 34-35 haftamda giderim sanırım o haftalara denk geliyor dimi muayene
Kardelenyigit [bilinmeyen] daha başlamadım erken siye düşünüyorum en azından 35te başlanabilir ama gün içinde çok fazla evde temizlikle uğraştığım için oturup kalkmalarım fazla oluyor 😅hatta eşimle çok tartışıyoruz ama önemli olduğunu ah bilse
ilknrgl [bilinmeyen] bende yiyemiyorum hele su 2 gundur resmen hic bisi yemedim acim yesemde aninda geri cikiyor bende en son 31 de gtmistm ama iyidi kilosu 1700 dü suan 34+3oldum dahada gitmedim ne durumda bilmiyorum
ilknrgl [bilinmeyen] benm hic gecmedi bulantimm 6.haftadan beri cok kotuu oluyor mide yanmasida bi 3 4 aydir var hele su siralar daha felaket olmaya basladii zehir oluyor resmn gunlerm😕