• Doğum
  • suni sancıyla doğum başlatmak zor mu 38+1

ktnzehra49 benim ilk doğumum da 1 cm ara ile suni sancı verip 38 haftamda doğum olmuştu suyum boşaldıgı için çok korkulacak gibi olmadı hatta açılmaya göre yanlış hatırlamıyorsam ikinci doz da verilmişti

Zehramomm pandemi bölümüne verebilirlermiş onu beklemenin bi anlamı yok sende bebekte gayet iyi durumdasınız dedi

ktnzehra49 doktorum devlette zorunlu degil normali bekleyebilirsin diyor ama bebegim 2 hafta önde gittigi icin sezeryani tavsiye ediyor

ktnzehra49
      o güne kadar bolca hareket etmeye çalış canım özellikle yere çömelerek süni sancı sadece sancını arttırmak için korkma Allah yardım eder 🙏

ktnzehra49 ama 38.haftada suni sanci ilk defa duydum bende bence normal 40.haftaniza kadar kendi sancinizi bekleyin

Meleks32 inşallah benmde kolay olur açılmam 1 cm o zamana kadar daha olur diye düşünüyorum

ktnzehra49 dogru insan biran once dogurup bebegini kucagina almak istiyor ama bende sezeryandan cok yana degildim bebegi riske atmamak adina kabul ettim ama son haftaniz zaten bir hafta daha bekleyin derim hem ne guzel bebek dogum kanalina girmek uzereymis benim ameliyatim haftaya cuma doktorum o zamana kadar normal gelse olursun diyor ama gelecek gibi degil dogum kanaliyla alakasi yok diyor bebegin acilma icin bol bol hurma ve ananas plates topu uzerinde hareket yapin etkisi olur suniye hemen yanasmayin doktorunuz kim bu arada

Kendi sancin dayanabilecek gibi oluyor ama suni sancı biraz daha şiddetli oluyo daha çabuk açılma olsun diye canım peşpeşe sancı geliyo .Allah yardım etsin hepimize inşallah kendi sancinla olur dogumun . Kendini korkutma suni de olsa bı kaç saate hepsi geçip bitiyo yavruna sağ sağlik kavuş saglikli bı şekilde inşallah 😍

ktnzehra49 korkutmak gibi olmasın ama ben ilk cocugum da suni sancı 2 gün cektim anca doguma alınmıstım bu kez de 2 günün sonunda bebek kakasını yapmıs dediler zorunlu sezaryene alınmıstım tabiki karar sizin ama yerinizde olsam sezaryen kabul ederdim açılma vs yoksa suni sancı cok zor olacaktır

ktnzehra49 inşallah kolay olur canım evet biraz fazla agrı kıvranmalar oluyor ama korkma kucağına alınca hepsi geçiyor ama hiç üzülme herşeyde bir hayır var de ben 38 de doğum yaptım iyi ki de yaptım çünkü bir kez kordon dolanmış oysa 6 saat önce ultrason da hiç bişey yoktu herşey normaldi ama doğduğunda doktorum melek biz bu kordon dolanmasını görmedik mi diye sordu dedim hayır demediniz bişey

reson_ açılma olması için yapıyorum bişeyler inşallah etki eder şifada serap durmuşoğluna gidiyorum çok memnunum ondan salı gününe kadar doğum olur olmazsa başlatalım dedi

ktnzehra49 anladim canim hayirlisi olsun sıkıntısız bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallah 😊

ktnzehra49 38. Haftada suni sancı verilmez bence boşu boşuna sancıyı çekip sezeryana alırlar sizi benden söylemesi 40. Haftadayım doktorum suni sancılık bişeyin yok daha günün var dedi bende istemedim zaten ama sen bilirsin

Canım bebeisin kaç kilo ,ben şuan 39+0 im 40+1 e kadar gelmezse suni ile baslatacam dedi , bebeğim biraz zayıf eğer kilolu olsaydı 39 da da suni verebilirdim ama zayıf olduğu için 40+1 i bekliyelim dedi

anneadayi_ benim şuan da 3100 gr 39 a kadar 3500 olur dedi eğer senin 40 41 haftaya giderse mecbur sezaryen olacan dedi normal doğamazsın 4 kilonun üstüne öıkar dedi

Zehramomm 39 haftada suni vericek açılmam var şuan 1 cm o zmana kadar açılmamda artar diye düşünüyorum