Zehramomm ktnzehra49 38. Haftada suni sancı verilmez bence boşu boşuna sancıyı çekip sezeryana alırlar sizi benden söylemesi 40. Haftadayım doktorum suni sancılık bişeyin yok daha günün var dedi bende istemedim zaten ama sen bilirsin
ktnzehra49 Zehramomm 39 haftada suni vericek açılmam var şuan 1 cm o zmana kadar açılmamda artar diye düşünüyorum
anneadayi_ Canım bebeisin kaç kilo ,ben şuan 39+0 im 40+1 e kadar gelmezse suni ile baslatacam dedi , bebeğim biraz zayıf eğer kilolu olsaydı 39 da da suni verebilirdim ama zayıf olduğu için 40+1 i bekliyelim dedi
ktnzehra49 anneadayi_ benim şuan da 3100 gr 39 a kadar 3500 olur dedi eğer senin 40 41 haftaya giderse mecbur sezaryen olacan dedi normal doğamazsın 4 kilonun üstüne öıkar dedi
Zehramomm ktnzehra49 2 haftadır kilosu aynı son haftalar çok kilo almıyolar bence senin doktorun sezeryan yanlısı
ktnzehra49 Meleks32 bende erkenden kucağıma almak istiyorum keşke bu haftada bile verse diye düşündüm yani
ktnzehra49 zehraomer kendimi onunla avutuyorum bende ne kadar zor olursa olsun sonunda kızımı kucağıma alıcam o minik beden artık karnımda değil kucağımda baş ucumda olucak her şeye değer diyorum
ktnzehra49 Zehramomm bu son 2 buçuk hafta 700 gr aldı bebeğim tam tersine daha çok kilo almaya başladı ama dediğiniz doğru sezaryen yanlısı biraz
Meleks32 ktnzehra49 sezeryan istiyor sa neden suni sancı veriyor sonuç sezeryan olacaksa sancı çekme direk alsın ben anlamadım tam olarak
Ayazsimay ktnzehra49 tabi zorlar suni sanci normal sancinin iki kati ben suni yüzünden ikinciyi sezaryen yapacam normalden soğuttu beni ogunleri hatirlamak bile istemiyorum
ktnzehra49 Zehramomm şuan kaç haftalık sizin bide neden gelişimini durdurduki normalde son dönemde daha çok kilo alıyo bebekler uygulamada bile bu son haftalarda haftalık 400 500 gr bile alabiliyo diyo
ktnzehra49 Meleks32 sonuç sezaryen olmayacak ben şimdi 38 haftalık hamileyim doktorum ben olsam sezaryen olurum ortalık karışık dedi ben istemedim rahimde yumuşama var 1 cm açıklık var bebeğin suyu ve kilosuda iyi normal doğum oozisyonu almış ve kanala kafasını yerleştirmiş çatımda uygun salı günü 39 haftalık oluyorum o zamana kadar büyük ihtimal doğum yaparsın ha yapmazsan suni sancı veririm dedi
Ayazsimay ktnzehra49 hizina bağlı benimde vardi 3 cm ile aldilar 7 saat suni verdiler sonra dogurabildim
Zehramomm ktnzehra49 38 de 3.450 39 da 3.500 40 da 3.518 son haftalar artık doğum yaklaşıyo kilo alımı 400 500 olmuyo bende çok kilolu olucak sanmıştım ama az aldı gayet de sağlıklı bebeğim doktor son haftalar artık kiloya takılma kilosu zaten iyi ne zayıf ne iri dedi
ktnzehra49 Zehramomm evet kilosu iyi benim bi 3300 falan olsada iyi yani o zamana kadar ama tabi gönlüm 3500 den yana hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de doğduktan sonrada kilo alır ramazana kalmadan doğum yapmak istiyorum
Kulahci Zehramomm başından beri doktorumda kilolu olcağını söylüyodu 37+4üm son 2 haftadır 300 gram almış. Baya az alıyo artık. Normal kiloda doğcağını söyledi doktorum. 3300 grammış