morsunbul95 Hatice126 kesinlikle zaten ayda 1 kere gidip 5 dk odada durup çıkınca insan cidden sınır oluyor . Nedense eşim ilk defa bir hastaneye beğendi 😳 Medar da doğur diyor 😂 bakalım ins diğer ay memnun kalırsam Medar da dogurucam
Hatice126 morsunbul95 bende bi deniycem medarı bakalım inşallah memnun kalırım sen gebzedekine mi yoksa gölcüktekine mi gidiyodum kuzum 😂
a_gzde Hatice126 ya insan kendini hamilelikte güvende hissetmek istiyor. Ve bunu da ancak doktorla arandaki iletişim sağlayabilir. Seni çok iyi anlıyorum. Eğer şu an gittiğin doktor içine sinmiyorsa başka doktor bulabilirsin bence canım. Kaç haftalık hamilesin
Hatice126 a_gzde eşimle zaten onun tartışmasını yaptım bu gün eşimin annesi kanser tedavisi gördü bir süre ve bu süre zarfınca hep medicalparkta gördü tedavisini şimdi bütün aile oraya bel bağlamışlar orası daha iyi daha iyi diye ben bu gün doktor değiştirmek istediğimi aynı zamanda hastanemide değiştirmek istediğimi söyledim. Olur mu öyle şey medical daha iyi en azından bildiğimiz hastane bilmem ne dedi anneside hep aynı şeyi söylüyo tabi bende ben kendimi rahat hissetmiyosam istersen yedi düvelini tanı yinede değiştiririm dedim konak hastanesini araştırıcam bakalım nasılmış orası medicalden daha iyi emin ol dedim sustu 😂😂
morsunbul95 a_gzde evet akın beyi duydum . Maalesef eşimin erkek Dr karşı aşırı bir sampatisi olduğunda gidemiyorum 😤😤 bir kaç kez erkek Dr gittiğimde sıkıntı yaşadık tövbe etti bı daha erkek Dr götürmem diye yoksa mutlaka akin beye gitmek isterdim 😔😔
a_gzde morsunbul95 😄 medarın yanında Burcu Çetinkaya var ondan da genel anlamda memnun insanlar. Ben de ne araştırmışım doktor olayını ya 😄
a_gzde Hatice126 sorma bana da merkez hastanesi öyle geliyor. Yüzyıl yine ona göre bir nebze iyi 😄 ama yüzyılın kadın doğum doktorları sağlamdır
morsunbul95 a_gzde 😂😂 öğrendiğim iyi oldu heray hastane ve Dr değiştiriyorum artık Kocaeli’nde bütün ozellere gittim eşim artık söylenmeye başladı 😂😂😂
a_gzde morsunbul95 😄😄 sen yine biraz daha araştır istersen canım.yani içine sinen bir doktor olsun. Ama Gebze’de genellikle erkek doktorlar ün yapmış durumda 😑
Hatice126 a_gzde valla banada kız erkek fark etmiyor yeterki güler yüzlü ilgili olsun ben suratsız insan görmeye tahammül edemiyorum 😂
a_gzde Hatice126 önemli olan senin içine sinmesi canım. Parası yüksek diye iyi olcak diye bir şey yok. Medical de öyle aman aman duymadım kadın doğum doktorlarını
Hatice126 a_gzde aynen öyle kuzum hem ayda en az 400 500 ₺ para ödeyelim hemde gördüğümüz muammele bu olsun kusura bakmasınlar yani ben doğum yaparken gergin olamam bide doktor stresi düşünemem
Mavi_Eslina Bende Gebze Medarda Doğum Yapacam Ama Doktor oLarak Burcu Çetinkaya ya GidiyorumMedarin Yanında Özel Klinikte ve Medarla Doğumlarda Anlaşmalı muayene 200
Mavi_Eslina Hatice126 Çok Memnunum Canım Burcu Çetinkaya Doktorum Adı Ama Medarın Hemen Yanında Kendi Özel Kliniqi Var Doğum vs Için Medar ile Anlaşmalı Instgramdan Burcu Çetinkaya vega Klinik Olarak Bakabilirsin Emin Ol Çok Memnun Kalırsın
Bcsahat Gebzede misiniz siz de? 🐣 ben de darıcadayım, doktor düşünüyorum, o kadar çok yorum var ki 🤦🏽♀️
Bcsahat Hatice126 muhakkak vardır ama yorumlarda çok fazla ve farklı farklı olunca 🤷🏽♀️ Neyse bulcaz inşallah 🐣 sizin memnun olmadığınız mine hanım medicalde mi medar da mı? Medardakinden giden birçok kişi memnun da şimdi yine şüpheye düştüm 🤣
Hatice126 Bcsahat benim memnun kalmadım medical de medardaki iyiymiş bakalım bende bi medara gidicem iyi bi doktora düşerim inşlallah bu sefer 😂
brcaky Hatice126 canım ben izmitteki medicaldeyim sana çok uzak olmazsa burdaki doktorlar çok iyi gel bak bi
Hatice126 brcaky benimde ablam izmitte gölcükte oturuyo da bana uzak biraz heleki bu dönemde hiç olmaz 😏
Semipermeable Anadolu saglik, john hopkins i dusunebilirsiniz. Gebze standartlarina gore baya baya iyi bir hastane