Bilge1010 bertan bey iyi bir doktor ama biraz rahat. Mesela ben detaylıya girdim uterin arterde çentiklenme çıktı bertan bey tansiyona dikkat et ölç arada dedi tamam dedim. Sonra aile dostumuz da kadın doğum doktoru ona attım raporu o da iyi ama corasprin kullansan iyi olur dedi ve buradaki çoğu kişinin doktoru bu durumlarda coraspirin vermiş çünkü bebekte az beslenmeye neden oluyomuş. sonra bertan beye sordum tekrar kullanıyımmı diye o da olabilir kullan dedi. Ya da ben şuan 24+6dayım 28.haftada kan uyuşmazlığı ve şeker için çağırmıştı ama bu döneme kadar hiç kan testi istemedi. 10.haftamda funda hanıma gidiyordum bi o kızamık, toksoplmazma istemişti o kadar. Yani bişeyleri benim sorup cevabını almam hoşuma gitmiyor. Ama çok memnun olanlarda var biraz ne beklediğinizle alakalı. Ben sürekli test yapalım havada kalmasın bişey istiyorum belki o yüzden bana bu kadar rahat geliyor. Ama çok güleryüzlüdür, girince ultrasonda 10 dk detaylı bakar vs. Bertan ve Eray bey çok yakın arkadaşlar instagramdan gördüğüm kadarıyla. Ümit hanıma da iyi diyorlar yine medical parkta hem Bertan beye hem Ümit hanıma bakabilirsiniz. Bu arada kontrol ücreti:240 tl.
Normal doğum:4000tl
sezeryan:4500tl
epidural: +600 tl