Ozteber Yaseminkadir biz düşünüyoruz bakalim daha küçük bende inci yada inci tanem koymak isteyen varmı diye bakiyodum🙈
Gulsumm SelviBalc Elif ya da Eylül eşimin beğendiği iki isim be dedimse beğenmedi daha 😊 soyadımız da E harfiyle başlayınca yakıştırıyor herhalde ama bu soyadımız da onunla kalmayacak onu düşünmüyor 😄
Gulsumm hafsa2020 hilal annemin bana koymak istediği isimmiş son anda değişmiş. En yakın arkadaşımın adı da Hilal. Anlamlı da geliyor ama eşime bi isim beğendirmek de marifet doğrusu 😄
Guneskiz Gulsumm ben de birçok isim sundum hiçbirine olmaz dedi en son öylesine söyledim biliyorum çünkü yine kabul etmeyecek şöyle bi durdu düşündü kendi kendine GÜNEEEEEŞŞŞ KIZIIIIIMMM diye bağırdı evin içinde (çok şapşal bi durumdu 😂) tamm olsun dedi 😍
Gulsumm Zemuda Asya yı da beğeniyorum onu da eşim beğenmiyor çıldıracağım 😄 kızımıza beden kıta adı koyuyoruz bana açıkla dedi ne denir şimdi buna 😄
Gulsumm Seftali ne güzel öyle bir hikayemiz olsa kendisi de isterdi bu ismi 😊 ikimiz için de anlamlı olması çok güzel olurdu