Gulsumm Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. Erkekse kararlaştırdık ama bi türlü kız ismi bulamıyoruz. 🤔 Anlamının güzel olmasına önem veriyoruz ve tek isim koymayı düşünüyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum ❤
kumsalhnd Merveksgn Benim bir kizim vsr adi kumsal simdide. Kizim olacak ya kendi adimi verip Hande nin yanina bir isim bulucam y da masal olucak bakalim fikrimiz degismezzse
Gulsumm hafsa2020 hilal annemin bana koymak istediği isimmiş son anda değişmiş. En yakın arkadaşımın adı da Hilal. Anlamlı da geliyor ama eşime bi isim beğendirmek de marifet doğrusu 😄
Gulsumm Zemuda Asya yı da beğeniyorum onu da eşim beğenmiyor çıldıracağım 😄 kızımıza beden kıta adı koyuyoruz bana açıkla dedi ne denir şimdi buna 😄
cansuece Gulsumm Ece olacak kızımızın adı kraliçe prenses demek.ikinci ismi istemedik ama Belis olurdu koyacak olsak (Aşkın ilk meyvesi )anlamı.bir dahaki ne nasipse 😁
Ciara93 Gulsumm ilk kızımın adı Ebrar. Anlamı çok güzel o yüzden koymuştum. İkinci yine kız, muhtemelen Elizan koyacağım. Benim için ismin anlamı çok önemli o yüzden masalmış güneşmiş isimler güzel ama ı ıh asla koymam 🙂
nurrrrrr Gulsumm Erva düşünüyorum yanina da uyumlu bi ek isim bulacagim ama bulamadım . ( bana bu konuda yardimci olun 🙂 ) ama erva isminin anlamı çok güzel.
Pelinnnn nurrrrrr çok sevimli bir kız öğrencim var ismi erva ela. Size fikir vermek istedim. İnşallah hayırlısıyla doğar.
MerveErvaKiraz nurrrrrr benim kızımın ismi de Erva cok güzel bi isim bnce koymanizi tavsiye ederim biz yanina ek bi isim koymadi hic dusunmedik bnce böyle daha guzel😊
Selhan nurrrrrr erva mira yada erva ada😉ama sorucak olursanız erva tek basina cok güzel bi isim 2.isimler çünkü herzaman gölgede kalıyo diye düşünüyorum sanki😊
Yaseminkadir BaharYlmaz karışmak istemem ama fikir olsur size cok hoş isim oluyor [inci tanem ] incinin yanına en güzel bu isim yakışıyor bence👶😍😍
Ozteber Yaseminkadir biz düşünüyoruz bakalim daha küçük bende inci yada inci tanem koymak isteyen varmı diye bakiyodum🙈
Seftali @Gulsumm Ada olacak bizim kızımız 😊 Babasının da benimde birbirimizi bulmadan önce bile aklında olan isim Ada ve bizim tanıştığımız kaderlerimizin birleştiği yerde bir ada olunca anlamı büyük oluyor bizim için Ada isminin 😊
Gulsumm Seftali ne güzel öyle bir hikayemiz olsa kendisi de isterdi bu ismi 😊 ikimiz için de anlamlı olması çok güzel olurdu