Gulsumm SelviBalc Elif ya da Eylül eşimin beğendiği iki isim be dedimse beğenmedi daha 😊 soyadımız da E harfiyle başlayınca yakıştırıyor herhalde ama bu soyadımız da onunla kalmayacak onu düşünmüyor 😄
Nesringurkan Minikim bn basta Allahin hediyesi diye bilmiyodum sonradan ucret falan demekmis oyle ogrendim ama bn o niyetle koymadim ilk Allahin hediyesi diye duyunca hosuma gitti kizim olcagini ogrendigim gun kararverdim😊
Guneskiz Gulsumm ben de birçok isim sundum hiçbirine olmaz dedi en son öylesine söyledim biliyorum çünkü yine kabul etmeyecek şöyle bi durdu düşündü kendi kendine GÜNEEEEEŞŞŞ KIZIIIIIMMM diye bağırdı evin içinde (çok şapşal bi durumdu 😂) tamm olsun dedi 😍
Nihalnihal Aslında Hazal düşünüyordum ama güzel nir anlamının olmasını da istiyorum.Su an düşüncem Hifa😍 Anlamı çok güzel
Mzeynepp Gulsumm Bilge 💕 Daha iyisini bulursak fikrimizi değiştirebilirdik ama hala daha iyisini bulamadık, inşallah Bilge olacak 😘
Pelinnnn nurrrrrr çok sevimli bir kız öğrencim var ismi erva ela. Size fikir vermek istedim. İnşallah hayırlısıyla doğar.
meleklerimm2 Gulsumm benim kızım oluyo ve ilk kızımın adı rabia su ikinci bebişimin adı da rümeysa olacak allahın izniyle.