AssaAk Yasemincangokduman en hızlı benim sanırım 9 aylık bi kızım var ve ikinciye hamileyim 13 haftalık 🙂
Destina 5.5 yaşında bir oğlum var. 27 haftalık ikinci oğluma hamileyim. Sağlıkla gelsin yavrularımız🙏
AssaAk Esrahira valla canım planlı değildi bize de sürpriz oldu bizde kabul ettik😊 yardımcı alıcam inşallah yarım gün falan bakalım yoksa çok zor
FeruzKoca Benimde 3,5. Yaşında kızım var Ela Aşk şimdide kardeşi Emir Aşkı bekliyoruz bu arada soy ismimiz Ulusoy
Esrahira FeruzKoca bende mutlu olurum ama işlerim yetişmez ikisinde bir aynı ilgiyi verebilirmiyim bilemiyorum korkuyorum şimdiden
gulcins Ebru4178 Benimde bir oğlum var 11+3 ikinci gebeliğim sizin iki Bebeğinizin hamilelikleri arasında ne gibi farklar vardı bende bir kız çocuk hayal ediyorum cinsiyeti henüz bilmiyorum 🙈
Zhenis Yasemincangokduman hayirli aksamlar benim de aralikta 4 yasini bitirecek bi oglum var simdi 36. Haftaya adim atacak bi kizim olacak Allahin izniyle hemde abisiyle dogum tarihleri ayni gorunuyor simdilik 😍😊
gulcins Zhenis ay Benimde ikinciyle aynı olacak Doğum tarihi ilki erkek ikincisini henüz bilmiyorum 🤷♀️ iki gebeliğiniz arasında ne gibi farklılıklar vardı paylaşabilir misiniz
BatuveSelim Yasemincangokduman 4,5 yasinda bir Oglusum var, ikinci oglusa 34 haftalik hamileyim. Rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar ve evlatlar nasip etsin 🙏❣🤰
SeNeM 12 sene üstüne 3. Denemede olan tüp bebek tedavisiyle olan bir oğlum var 2.5 yaşında 🙏🏻 Şuanda da normal yolla hamile kaldım 12 haftalık olduk🙏🏻🙏🏻😊
gulcins SeNeM Harika 😍😍😍 Allah bağışlasın benim çevremde bu şekilde ikinci bebekleri olan bir çok insan var bence bu en mükemmeli 🙏🙏🙏
EsraCKaya [bilinmeyen] maşallah ☺ Ewet cok güzel bir duyguymuş gerçekten Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş☺💕💕😇