Yasemincangokduman Merhaba ben 8 haftalık hamileyim ve 2,5 yaşında bir kuzum var.. İkinci kez anne olacak kimler var acaba?
AssaAk Yasemincangokduman en hızlı benim sanırım 9 aylık bi kızım var ve ikinciye hamileyim 13 haftalık 🙂
Zhenis Yasemincangokduman hayirli aksamlar benim de aralikta 4 yasini bitirecek bi oglum var simdi 36. Haftaya adim atacak bi kizim olacak Allahin izniyle hemde abisiyle dogum tarihleri ayni gorunuyor simdilik 😍😊
prensveprensesannesi Merhaba bende 22 haftalık hamileyim 3yasinda bi paşam var şimdide bi prensesim olucak 😊
gulcins mervebalandi28 ayyyy ne güzel maşalllah kız bebek 👶 oğlunuz ve kızınıza Hamilelikte ne gibi farklılıklar vardı acaba 🙈 ?
Pelinnn Benim de 3yaşında bir kızım var şuan da da 11 haftalık hamileyim 🤗🤗 Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle doğum yapıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 amiiiiiiin 🙏
dorukayra benmde 4 yaşında oglum var 15 haftalık da hamileyim cinsiyetı merakla bekliyoz bizde Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊
gulcins 5 yaşında bir oğlum var 10+5 te hamileyim ikinci gebeliğim Benimde cinsiyeti merakla bizde bekliyoruz 😍😍😍
Yasemincangokduman Benim ikinci bebiş plansız oldu kızım büyüdü diyordum rahata da alıştım hani🙄yeni bir işe başladım 5 ay oldu sanırım 1 ay sonra haberi paylaşacağım şok olacaklar eminim ben de oldum 😂
Yasemincangokduman Ben ilk hamileliğimdeki kadar heyecanlanmıyorum ben de mi bir anormallik var başıma gelecekleri biliyorum ondan herhalde.. İlki daha heyecanlıydı🙄
elvann Gulnara kaderimiz aynı benimde 12 yaşında oğlum var 20.haftadayım yine oğlum olacak rabbim nasip ederse