sumeyra00 Zeyha1 leylant ova demirtaş var özel muayenesi ışıklı yolu üzerinde diye biliyorum bir arkadaşım ona gitti ama ben Hasan Akalın’ı tercih ettim daha çok memnun kaldım ondan
Deletedmom291 Ayla-95 normalde ücretsiz olanda var ama sora gelmek bilmiyo olmuyo sıra p zamanda ayrıntılı ultrason haftan geçiyo mecbur adünün özeline gittim ben kadım doğum hastanesi desi zaten bizde de sıra yok adüye gidebilirsin ama özel demişti
Ayla-95 Deletedmom291 yani Adnan Menderes hastanesine aynı gün randevusuz gidersem özel bölümünden ayrıntılı ultrason icin 130 tl ödeyip girebiliyormuyum canım doğru mu anladım
Deletedmom291 Ayla-95 yok canım randevu alıyosun ama gün içinde yoğunluk yoksa hemen veriliyo randevu varsa ertesi gün veya 1 hafta içinde veriliyo zaten hemen
Ayla-95 Deletedmom291 peki ücret sadece 130 tl mi ödüyorsun ? Ve nereyi aramam gerekiyor numara varmı
Deletedmom291 Ayla-95 telefonda açmıyolar canım ben kendim gittim aldım sadece 130 tl başka ödemiyosun eski binasında ilk girişte vezne den ödüyosun
Ayla-95 Deletedmom291 canım Adüye nasıl gidebilirim ben randevusuz ayrıntılı ultrason icin alırlarmı hemen
Deletedmom291 Ayla-95 canım kendin git bi sabahtan çok sıra yoksa alırlar hemen çoksa sıra ertesi güne de verebiliyolar eski binada zemin katta sor gösterirler telefonu hemen açmıyolar maalesef
Deletedmom291 Ayla-95 valla canım benimde çok uzak ama her hafta gidiyorum kpntrollere napalım bebişlerimiz için şurda çok az kaldı doğumuma ama sıcaklarda dolmuşlarla gidiyorum
Deletedmom291 Ayla-95 Ben taa mimar sinanın orlarda oturuyorum mesela burdan üniverste dolmuşla 30/35 dakka sürüyo bide orda bekliyorum birazcık bide geri dönüşü var canım karnım burnumda git gel yapıyoruz