Deletedmom291 brnr09 anladım canım bende öyleydim tabi ama önlemli gittim zaten içeri sırayla alıyorlar ateşini ölçüyolar çok yoğunluk yok hastanede ayrıntılı ulrasonda eksili katlarda yapılıyor zaten ama yinede sen bilirsin canım arayıp sor bi istersen
sumeyra00 brnr09 canım be devlette ne özelde sıra vermiyorlar çok doluymuş yoğunmuş her iki hastanede randevu vermiyor maalesef ben özele gidiyorum medinovada Özlem hanıma ve detaylı ultrasonu da orada yaptıracağım 300₺ fiyatı
sumeyra00 Zeyha1 ben Özlem hanıma yaptırmadım detaylı ultrason için Hasan akalına gittim iyiki de gitmişim çok memnun kaldım
sumeyra00 Zeyha1 leylant ova demirtaş var özel muayenesi ışıklı yolu üzerinde diye biliyorum bir arkadaşım ona gitti ama ben Hasan Akalın’ı tercih ettim daha çok memnun kaldım ondan
Deletedmom291 Ayla-95 normalde ücretsiz olanda var ama sora gelmek bilmiyo olmuyo sıra p zamanda ayrıntılı ultrason haftan geçiyo mecbur adünün özeline gittim ben kadım doğum hastanesi desi zaten bizde de sıra yok adüye gidebilirsin ama özel demişti
Ayla-95 Deletedmom291 yani Adnan Menderes hastanesine aynı gün randevusuz gidersem özel bölümünden ayrıntılı ultrason icin 130 tl ödeyip girebiliyormuyum canım doğru mu anladım
Deletedmom291 Ayla-95 yok canım randevu alıyosun ama gün içinde yoğunluk yoksa hemen veriliyo randevu varsa ertesi gün veya 1 hafta içinde veriliyo zaten hemen
Ayla-95 Deletedmom291 peki ücret sadece 130 tl mi ödüyorsun ? Ve nereyi aramam gerekiyor numara varmı