GizemKadirr Kara07 canimm çok şükür dediğin gibi kuş gibi oldum valla o kadar rahatladim kiiii hem bebisimizi gördük hem kalbini duydumm bin şükür darısı sana inşallah bitanem 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kara07 GizemKadirr amin kuzum rabbim dileyen herkese yaşatsın 🙏🏻🙏🏻♥️ Benim günler nasıl geçecek ya şimdi sen kuş gibisin şükür ben telaşlı bekleyiş 😅😅
Kara07 GizemKadirr yazdıklarına bakmadan yazmışım canım küçük daha annesi ya ondan darısı bizim olsunn inş 🙏🏻🥰 bir dahaki randevuya ne dedi canım
GizemKadirr Kara07 Aynen doktor da öyle dedi daha küçük diye 🥰 amin kuzum inşallah 🙏🏻 3 hafta sonra gel dedi artik
GizemKadirr Kara07 amin canim benim amin inşallah 🙏🏻🙏🏻 Darısı sana kuzum düşünme hiç günü gelince yeterince telas oluyosun inan 😁😁 cookk çabuk geçsin inşallah zaman 😇🙏🏻🥰
GizemKadirr Gr1992 canim bende 6+0 suan ve doktordan geldim cok şükür duyduk kalbini azda olsa inşallah sende duyarsin bugün ama duymasan bile can sıkma ilerki zamanlardada duyuylabilirmis 🤗
Fndafth Fndafth GizemKadirr 5 haftalıktı gittiğimde keseyi gördük 🥰 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için☺️
Kara07 elifnursu27 canım ben ve 5 haftanın içindesin ayın kaçında yaptırdın bu sonuç çıktı o da önemli
GizemKadirr elifnursu27 benim 6 martti tarihim suan tam 6 haftalığım. Aramizda 6 gün olduğuna göre sende muhtemelen 7 haftalıksın 🙏🏻
Eemmyy GizemKadirr alttan Nasıl görüyorlar🙄 Çarşamba bende kalp atışını duymak için gitçem, korktum şimdi 😒
GizemKadirr Eemmyy yoo korkcak hic bisey yok. Ben biraz çekindiğim için stres oluyorum bida sonuc ne olcak diye. Onun disinda İlk 10 sn sonra normal geliyor. Korkcak bisey yok yani merak etme
Kara07 Fndafth benim ki 10 gün sonra gel dedi 5+0 dı perşembe günü gidicem sen de ben den sonra mı kuzum ? Aslında senin benden büyük görürsün de doktor geç gel demiş
Kara07 elifnursu27 6-7 arası olur canım bence doktora gidebilirsin aslında hatta gitmelisin hayırlı uğurlu olsun bebişin inş 🙏🏻
elifnursu27 21 nisanda gidicem doktora bakalım ne diycek bende öyle tahmin ediyorum ama genede endişeleniyorum 🤦♀️GizemKadirr
Kara07 GizemKadirr benim de aslında 6 Marttı ama 30 günde olurum ondan 2 gün eksiğim senden kuzum 🙏🏻 7 martta doğumgünümdü demekki Mart bizim ayımız Mış 💕☺️
Fndafth Kara07 aynen canım zaten ben de daha geç gideyim diyorum bi kaç gün daha geçsin tabi dayanabilirsen 😂