GizemKadirr Fndafth yaa cok şükür hem bebeğimizi gördük hemde cok net olmasada kalbini duydukkk çok şükür bin şükürr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Darısı sizlere inşallah kizlarrr kuş gibi oldum sanki 🥰🥰🥰🥰
Kara07 Fndafth ya aynen güzel haberler alalım inş günümüz gelince 🙏🏻 Ben çok bekledim bu günleri allahım isteyen herkese versin inş kuzumm
Fndafth Kara07 bende 2 senedir bekliyordum keseyi gördüğümde çok ağladım kalp atışında ne durumda olurum acaba 🙂
Kara07 Fndafth ya ben 5 yıllık evliyim 1.5 yıl korunduk sadece rabbim bilir zamanını demekki zamanı gelmiş kuzularımızın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benim de 14 Aralık dı galiba kuzum buradan her haftamızı konuşalım isterim doğuma kadar ♥️
Fndafth Kara07 inşllahhhh o günleriii görürüüzzzzz inşallahhh ☺️ Rabbim öncelikle sağlık versin inşallah sorunsuz rahat hamilelikler geçirelim 🤲🏻
Kara07 GizemKadirr yaa çok sevindiiim canım beniiiim çok mutluyum inan kendim kadar seviniyorum 💕💕💕 karından mı duydunuzzzz
Kara07 GizemKadirr yaa çok sevindiiim canım beniiiim çok mutluyum inan kendim kadar seviniyorum 💕💕💕 karından mı duydunuzzzz
Hmdkk1 Ao763 benim son adetim 17 Şubat 8 hafta 1 günlük hamileyim canım ultrasonla bebeği ölçüp haftasını söylüyor doktor benim hesapladığımızla aynı olmayabiliyor
Ao763 Hmdkk1 anladım canim bende sehir disinda oldugum için ona gore hesapladım gebeligimi . P.tesi dr kontrolüm var umarim güzel haberler alırız 😔
Kara07 GizemKadirr yazdıklarına bakmadan yazmışım canım küçük daha annesi ya ondan darısı bizim olsunn inş 🙏🏻🥰 bir dahaki randevuya ne dedi canım
Gr1992 anneadayi91 kalp atısını nezaman duydunuz ben bugun 5+5 hamıleyım doktora gıdıcez kalp atısını bugun duyar mıyız
GizemKadirr Gr1992 canim bende 6+0 suan ve doktordan geldim cok şükür duyduk kalbini azda olsa inşallah sende duyarsin bugün ama duymasan bile can sıkma ilerki zamanlardada duyuylabilirmis 🤗
Eemmyy Gr1992 biZ bugün 7 haftalık olduk henüz gitmedim daha, çarşamba gitçem kalp atışını duymak için.