Fndafth Kara07 aynen canım zaten ben de daha geç gideyim diyorum bi kaç gün daha geçsin tabi dayanabilirsen 😂
Sedaca Bende cok şükür duydum kalp atısını❤️❤️ Rabbim hepinize nasip etsin inşaAllahhhh🙏 Bıdaha 12. Hafta gel dedı ikili test için nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
GizemKadirr Sedaca hadi gözün aydin canım benimm darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰 geç çağırmış benimki 3 haftaya gorcek tekrardan ☺️
Mrvemre2106 Sedaca benimkide 12. Hafta gel dedi canım tam 6. Haftadayım şuan 6 hafta nasıl geçecek ☺️
Kara07 elifnursu27 6-7 arası olur canım bence doktora gidebilirsin aslında hatta gitmelisin hayırlı uğurlu olsun bebişin inş 🙏🏻
elifnursu27 21 nisanda doktora gidicem randevu aldım canım bakalım o nediycek çok heycanlıyom 🤦♀️Kara07
GizemKadirr Eemmyy yoo korkcak hic bisey yok. Ben biraz çekindiğim için stres oluyorum bida sonuc ne olcak diye. Onun disinda İlk 10 sn sonra normal geliyor. Korkcak bisey yok yani merak etme
elifnursu27 21 nisanda gidicem doktora bakalım ne diycek bende öyle tahmin ediyorum ama genede endişeleniyorum 🤦♀️GizemKadirr
GizemKadirr elifnursu27 hic endişe etme canim cok şükür bak gelmişsin bu zamana. Ben öğrendiğim de daha 2 bucuk 3 hafta falandi zaman geçmek bilmedi sanki bugüne kadar ama düşününce hizlica gecmis bile 🥰🥰
Eemmyy Gr1992 biZ bugün 7 haftalık olduk henüz gitmedim daha, çarşamba gitçem kalp atışını duymak için.
GizemKadirr Eemmyy hayir hayir elle değil tabiikii ultrason cihazinda karnindan baktığı değilde alt bölge icin uygun olan cihazi var onunla bakıyor
Kara07 GizemKadirr benim de aslında 6 Marttı ama 30 günde olurum ondan 2 gün eksiğim senden kuzum 🙏🏻 7 martta doğumgünümdü demekki Mart bizim ayımız Mış 💕☺️
elifnursu27 Heycanla bekliyorum o günü inşallah o şekilde olur canım benim burda habrleşmek zor oluyor integram adresiniz varsa eklerseniz sevirinim elifnursukabak GizemKadirr Kara07