Gamze12 Beyza78 canım bizdede tık yok 40 +3 olduk hâlâ acikligima bile bakılmadı ben anlamadim normaldd bakilmasi lazim Degilmi devlettede ozeldede bakmadilar ayin 20 ne son ne olursa artik insallah normal dogar
Beyza78 Gamze12 anladım canım mesela 40. Haftada biz istesek doğumu başlatmazlarmıki suni sancıyla 41. Hafta tehlilkelş diyorlar
Beyza78 Htc2020 neden böyle oldu anlamadım bir o kadarda rahat ve stressiz bir süreç geçirdim yeterki sancılarım gelsin Allahım lütfen 🙏
Zuleyhaaslan Beyza78 bende 41 haftaya giriyorum bekliyorum onlar geleceği günü bilirler ayrıca suninin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum benim ki de gelmezse suni ile başlatacaklar
Gamze12 Beyza78 Bebek te normalde 1 hafta geriden geliyordu o yüzden bekliyoruz her halde 41 dolunca suni verilecek
Ozlemooo Beyza78 dün benim doktorum 42 hafta olan doğumu normal yolla gerçekleştirdi korkmayın doktorunuz iyi ise güvenin yaptığı işleri takip edin doktor önemli bu konuda🙏🏼 Ve tabiki bebeklerimiz kendi seçer nezaman geleceğini bende 39+4 bugün çrş kontrolüm var🤷🏾♀️ Nasip
Busbusvehashas Beyza78 39+4 benim ve aynı şekilde ne sancım ne açılmam var 😞 cumartesiye kadar kendi gelmezse propess + suni ile 40+1 de doğumum başlatılacak 🙏🏻
Tugceeenrr 39+5im ne sancı ne açıklık nede bir belirti var hiç birsey yok cuma gününe kadar bekleyecez yoksa suni sancı olacak🤰🐣
Tgbbgndrp Beyza78 39+3 deyim bekliyorum çünkü daha zamanı var. Içinde kalmayacak ya hayırlısıyla elinde sonunda doğcak hiç moralini bozma bebeği de strese sokma 😊
deletedmom2626 SedaveSusam hadi ya bunu bilmiyordum cidden. Siz doğumu başlatmak için bişeyler yapıyormusunz peki
SedaveSusam deletedmom2626 hergün ilişki merdiven inip çıkma squat sıcak su adaçayı hurma meryem ana otu bile yaptım ama yok
Betul55 Beyza78 bebeğin demekki vakti gelmemiş kii doğumun başlamamış :) insanların düşüncelerini neden bu kadar önemsiyorsunuz? Yani doğum keyfine göre gelecek ilerleyecek bi durum değil ki. İnsanların düşüncesiz konuşmaları evet can sıkıyor ama doğum bebek konusunda kimseyi takmamalısın bence. Hem bebek anne karnında ne kadar çok gününü tamamlarsa o kadar iyidir
Betul55 SedaveSusam illa olacak diye bi durum söz konusu değil ki. Arkadaş vardı 41. Haftayı geçiyordu doğumu oldu gayet sağlıklı ve cin gibi gözleri açık bakan bir oğlu oldu. Yani her geç doğım risk demek değil.
Burcugaz İnşallah bende normal doğururum. 38 haftalığım ama bebeğim kilolu olduğu için 1 kaç güne doğurmazsam sezeryana alınıcam 😫