Beyza78 Hanımlar çok bunaldım toplum baskısındanda bana doğuramıycan artık falan diyorlar morelimi bozuyorlar doktor 41. Haftaya kadar olmazsa suni sancıyla normal doğumu başlatırız diye onada çok zor bilmem be her kafadan ses çıkıyor varmı öneriniz napmalıyım
SedaveSusam Beyza78 39+1 doğuramıyorum bende ne sancı ne açıklık hiç bişey yok perşembe günü yatışım yapılacak suni sancı verilecek 40dan sonra kaka yapar diye çok korkuyorum bekleyemicem dedim
Ygmroglcn Beyza78 kuzum 40. Haftadan sonra bebek kakasını yiyip sıkıntıya girebiliyor allah korusun ama kesinlikle öyle doğuramıyorum siye düşünme bebek seçiyor geliş biçimini ben 32+1 günlüğüm şuan hiç öyle olsun böyle olsun demiyorum bebeklerimizin canı nasıl isterse öyle gelicekler önemli olan sağlıklı olmaları 🙏🏻🙏🏻İnşallah sağ salim al kucağına hayırlısıyla
Gamze12 Beyza78 canım bizdede tık yok 40 +3 olduk hâlâ acikligima bile bakılmadı ben anlamadim normaldd bakilmasi lazim Degilmi devlettede ozeldede bakmadilar ayin 20 ne son ne olursa artik insallah normal dogar
Hilallll98 Bende seninle aynıyım canım 39+2yim arayan soran giren herkes daha dogurmadın mı dıyor. Hastaneye gıdıcem cuma gunu. Artık dogurmak istiyorum. Kafaya takıyorum forumda bakıyorum cogu kısı 36 37 38 haftalarda pırtlatmış Bı biz kaldık 🤣saglık olsun bakalım
Seyma_1907 Hilallll98 bende 39+2 yim cuma günü randevumuz var o zamana kadar gelmezse başlatıcaz doğumu dedi doktorum sizde durum nasıl 😊
Betul55 SedaveSusam illa olacak diye bi durum söz konusu değil ki. Arkadaş vardı 41. Haftayı geçiyordu doğumu oldu gayet sağlıklı ve cin gibi gözleri açık bakan bir oğlu oldu. Yani her geç doğım risk demek değil.
LittleAnne Bende 40+2 yim ne açıklık ne sancı var doktorum Pazartesiye bekleyelim diyor ama suni sancıdan çok korkuyorum off napıcaz keşke kendi sancılarımız gelse 😑
_elsm_ LittleAnne canım suni sancı ile kendi çekeceğin sancı aynıymış benimde eğer rahim incelirse suni ile deneyecek doktor
didim09 LittleAnne ben de sizinle aynı durumdayım 40+3 deyiz, doktorumuz pazartesi ne kadar bekleyelim dedi her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok gerginim sizler gibi
Beyza78 Gamze12 anladım canım mesela 40. Haftada biz istesek doğumu başlatmazlarmıki suni sancıyla 41. Hafta tehlilkelş diyorlar
Beyza78 Htc2020 neden böyle oldu anlamadım bir o kadarda rahat ve stressiz bir süreç geçirdim yeterki sancılarım gelsin Allahım lütfen 🙏
Zuleyhaaslan Beyza78 bende 41 haftaya giriyorum bekliyorum onlar geleceği günü bilirler ayrıca suninin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum benim ki de gelmezse suni ile başlatacaklar
Gamze12 Beyza78 Bebek te normalde 1 hafta geriden geliyordu o yüzden bekliyoruz her halde 41 dolunca suni verilecek
Ozlemooo Beyza78 dün benim doktorum 42 hafta olan doğumu normal yolla gerçekleştirdi korkmayın doktorunuz iyi ise güvenin yaptığı işleri takip edin doktor önemli bu konuda🙏🏼 Ve tabiki bebeklerimiz kendi seçer nezaman geleceğini bende 39+4 bugün çrş kontrolüm var🤷🏾♀️ Nasip
Busbusvehashas Beyza78 39+4 benim ve aynı şekilde ne sancım ne açılmam var 😞 cumartesiye kadar kendi gelmezse propess + suni ile 40+1 de doğumum başlatılacak 🙏🏻
Tugceeenrr 39+5im ne sancı ne açıklık nede bir belirti var hiç birsey yok cuma gününe kadar bekleyecez yoksa suni sancı olacak🤰🐣
Tgbbgndrp Beyza78 39+3 deyim bekliyorum çünkü daha zamanı var. Içinde kalmayacak ya hayırlısıyla elinde sonunda doğcak hiç moralini bozma bebeği de strese sokma 😊
deletedmom2626 SedaveSusam hadi ya bunu bilmiyordum cidden. Siz doğumu başlatmak için bişeyler yapıyormusunz peki
SedaveSusam deletedmom2626 hergün ilişki merdiven inip çıkma squat sıcak su adaçayı hurma meryem ana otu bile yaptım ama yok