M_agayeva adm ben hala giriş yapamiyorum foruma məcbur gogleden giris yapa biliyorum sadəcə ne yapa bilirim @adm
sinber adm geçmiş olsun diyelim ben anca şimdi girebildim umarım böyle bir sorunla tekrar karşılaşmayız özlemişiz ve eksikliği baya farkediliypr
Gulcobanoglu adm forumun tam anlamıyla düzeldiği söylenilemez sürekli “ops birşeyler ters gitti lütfen sayfayı yenileyin” diyor forumdan atıyor ?
adm Canımız annelerimiz, bizim server kapasitemiz oldukça geniş. Buna rağmen forum kapalıyken bile toplam cpu kapasitemizin %92'sini dolduran çok büyük bir siber saldırıya maruz kaldık. Teknilk ekibimiz 2 gün boyunca gündüz gece çalıştı. Tüm yapımızı taşıdık. Dolayısı ile tüm yapının sabitlenmesi küçük hataların düzeltilmesi için sizden bir kaç gün daha sabır istiyoruz. Size kesintisiz ve en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.💜
Mommyshark adm ah çok özledik günde bir kaç defa mutlaka uğruyorum boşluk hissettim iyi ki varsınız❤️
Gaazell adm Bence güncelleme tam olmamış çünkü girişlerde sıkıntı yaşıyorum opss diye engel çıkıyor bazen uzun bir süre sonra açılıyor. Sıkıntı halen giderilmiş değil 🤷♀️
Azemiram adm yaa ben bunalıma girdim uygulamayı silip yükledim çok kötü girememek bildirim geliyordu ben giremiyordum. Herşeyi burda öğrendim gerçekten iyiki var #happymom❤️
Anne1234 adm hala girilmiyor günde bir kaç kez anca girebiliyorum sorum tam olarak ne zaman çözülecek ?