Anne-olmak2 Ya çok kötü bayadır girmedi hep eror verdi şimdi girdi bak daha düzelmemiş ne zaman tam düzelicek acaba
ktnzehra49 [bilinmeyen] 9 ayımı forumda geçirdim bu bi kaç gündür giremiyodum bi eksiklik vardı resmen hayatımda 😅😅
MerveSimsek_ adm şu 3 gün çok sıkıldım 😂 okadar bagimli olmuşum ki kisa sürede. Can sıkıntısından patladim, happykids indirdim oyalanmak icin
Pnrr06 adm ben hala sorun yaşıyorum sürekli hesabımdan çıkış yapıyor her girdigim de hesabımi tekrar açmak zorunda kalıyorum, formda yazınların devamını gör dediğim de hata veriyor, sürekli kasıyor 😞
Semipermeable adm bir yazilimci olarak ve yakin zamaanda bir fraud case i ile ugrasan biri olarak sizi cok iyi anliyorum… tum emekleriniz icin tesekkurler.. iyiki varsiniz..
Bayaz1995 Yine yine yine calismiyorum lutfen dogru duzgun duzeltin su formu bes dakika kala biliyorum sonra donuyor kapaniyor zar zor giriliyo girilincede hic bir posta giremiyorum hemen donuyor
Nazanesila adm admin ben halen qoremiyorum uygulamaya cok skntılı ya sürekli hata veriyo yenile diip duruy ekran açılıyor
Dudubicerr Kizlar yorumda bir arkdasa yardimci olmak icin numarami verdim smdide silemiyorum yorumumu yardimci olun @HappyMom
hulya4627 [bilinmeyen] hâlâ tam düzelmedi yorum yapıyorum hata veriyor aynı postu ana ekranda 5 6 defa yazılmış görüyorum
58_edaygmr_58 [bilinmeyen] bende sorun devam ediyor bir posta cevap vermek istiyorum yazıyorum o kadar kabul edilmiyor
AybarsMomy [bilinmeyen] şuan hala hata veriyor acaba sadece bende mi böyle bilmiyorum tabi. Sürekli birşeyler yanlış gitti ya da kaynak bulunamadı diyor. Bağlanmıyor bekliyor.
AybarsMomy [bilinmeyen] şuan hala hata veriyor acaba sadece bende mi böyle bilmiyorum tabi. Sürekli birşeyler yanlış gitti ya da kaynak bulunamadı diyor. Bağlanmıyor bekliyor.