Deryadgm adm şükür yaaa bende neden böyle acaba dedim silip tekrar yüklicektim tekrar bi bakayım dedim çok şükür girebildim
Srpeybl Bn giriyorum uygulamaya sonrasında kendi kendine cıkış yapıyor tekrar kullanıcı adım sfremle grıs yapmak zorunda kalıyorum
Mucizebebegim3 adm aa evet giremedm hic foruma falan durduk yere engel mi yedim falan dedim bende gecmis olsun
ENA Ohh şükür kavuşturana🤩vallahi sorun benim telefonumda zannedip bir kaç kez telefonumu kapatıp açtım, uygulamayi silip tekrar yükledim. Keske bilseydim sistemle ilgili olduğunu. Benim sosyal medyam da yok belki oradan duyurdunuz ama bilmiyordum yani. Böyle bir durumda blog kısmında bir paylaşımda bulunsanız cok cok iyi olur aslında. En azından sabırla ve düzeleceğine inanarak bekleriz🙂
Dsg adm ya sosyal medya kullanmıyorum bir happy mam bir kids var zaten o da girmeyince özledik tabii fakat yine bende sıkıntı oluyor
hulyatkknt adm arkadaşlara katılıyorum valla telefon hep elimdeydi baktım durdum. Büyük yeri varmış hepimizde onu farkettim.🥰
hulyatkknt adm arkadaşlara katılıyorum valla telefon hep elimdeydi baktım durdum. Büyük yeri varmış hepimizde onu farkettim.🥰
Ezize adm bende benim telefonum doldu giremiyorum sandim. Bir suru proqram sildim dedim belki ondandir😃😃
sedahira adm ayy giremedim dedim noluyo korktum size cok Alistim cunku ikinci gebeligim yine sizi indirdim