Hulya3438 doğru diyosun anca oluyor bide virüsden çıkamadigimiz için internetten söylüyoruz oda hemen gelmiyor tabi. Hepsinin gelip yıka düzenle yerleştir 1 ayı bulur benim heralde. Çünkü daha odasıyla beşiği gelmedi uzun sürecek gibi ama kıyafetler bakım ürünleri falan onlara başladım hepsi birden alınsın bitsin diye. Hayırla sağlıkla kucagimiza alalım da bunlar kolay allahın izniyle. Iyi bari icim rahatladı erken oldu acele ettim diye dusunuyodum 😍

Benim sorum şu hastane çantası diyoruz da.. Bence bunları alacak çanta yok. Yukarda gösterilenlerede sığmaz bunlar… Küçük boy valizlemi gideceksiniz?

Ben yeni bitirdim yıkama ve ütüleme işlerini. Evde karantinada olmanın faydaları☺️. 35. Haftadayız 1 -2 hafta sonra da hastane çantamızı hazırlarız. Doğumum tahmini 16 Mayıs ama belli de olmaz. Erken gelecekmiş gibi bir his var içimde . 🙋‍♀️

Merve_kucuk merhaba bu sayfalardan alışveriş yapdınız mı güvenilir mi? Ben bi kere sorun yaşadımda güvenemiyorum o yüzden soruyorum 😇

Genel ev temizliginizi kacinci haftada yaptiniz kizlar

HappyMom Hastane çantası
          Bebek için;
          Puset ve örtüsü 🌸
          İsimli 10lu hastane çıkışı 🌸
          Yedek 5li set🌸
          Yedek zıbın 🌸
          2 tane ağız mendili 🌸
          3 çift çorap 1 tane patik🌸
          Müslin battaniye🌸
          Kalın battaniye🌸
          Mama biberon🌸
          Bez ıslak mendil pişik kremi🌸
          Sarı ve Kırmızı yemenisi 🌸
          Benim için;
          Pijama takımım ve şalım🌸
          Yeleğim
          Terlik taç ve yedek terlik🌸
          Kırmızı yemenim🌸
          Depend🌸
          Göğüs pedi ve kremi🌸
          Emzirme sütyeni atlet kilot çorap🌸
          Kağıt havlu🌸
          Yedek kıyafet
          Makyaj malzemeleri🌸
          Pike takımı🌸
          Hastane süsleme malzemeleri🌸
          36+4 son 9 gün 🐣💛

Aslima bence erken değil hani bir anda yüklenmek maddi olarak gerçekten yorabiliyor insanı ve bunun dışında ise gerçekten insan cinsiyetten sonra her gördüğünü alası geliyor bnce gayet normal bende 28 haftaligim bizde yavaştan başladık diyebilirim 😌

AsEsEr 1-2 tanesinden alışveriş yaptım 😊 Diğerleride güvenilir. Burdaki kızlar yapmıştı. Gönül rahatlığı ile alışverişini yapabilirsin 🤗

Ebru_Cakir Ben modanisa’dan ve lohusahamile.com’dan aldım 🤗 En ucuz bebek markette de var pijama takımı orayada bakabilirsin☺

HappyMom 34. haftaya girdik, herşeyini aldım bitti yıkaması ve yerleşmesi kaldı. Doğum çantasını 35 te hazırlarım inşallah 😁

Merveyunus31 alt degstrme bezini mesela tastı dsarı diyelim bezden. orayı kesip dger yerlerini kullnıyrsun.

HappyMom
              2 adet pijama sabahlıklarıyla
              (1 elbiseli - 1 alt üst düğmeli)
              Alt 3 tane çamaşır
              Üst çamaşır 2 tane
              Terlik
              Çorap 2 tane
              İlk alt giymek için eski pijama koydum bişey olursa diğerini temiz giyeyim diye

Bebek İçin ;
              2 tane hastane çıkışı battaniyeleriyle
              Zıbın
              Battaniye 1 kalın
              Agız bezi
              Bez ıslak mendil alt silme pamuğu
              Biberon emzik
              Yüz örtüsü
              Ebeye ilk verilcek kıyafet zıbın setiyle

Yanımda kalana bez terlik
              Kirli torbası
              Pamuk
              Plastik kab ıslak mendille silinmiycek çnkü bebiş

Faray yıkaması kuruması ve ütülemesi o kadar zor ki Allah yardımcın olsun

Ebru_Cakir lohusahamile.com sayfasından aldım bu hafta çok guzeldi.tavsiye ederim canım.kapida ödeme yaptım guvenememistm.ama mükemmel kalitesi var.