Pren-annesi2 ben de 36 da hazırladim canım valla zor oldu keşke 30 da faln yapsydm dedim hiç hazirlayasim gelmedi

tunahan hepsiburada trendol morhipo ben çoğu şeyi bunlardan aldim

tunahan
joker,civil,ebebek,trendyol bunları cok kullandım aradıgın herseyi de bulabilirsin

Kızlar ben şık gecelik takımı beğendim ama bide uygun fiyatı günlük gecelik alayım diyorum var mı bildiğiniz site fln

Ben müslin bez almadım çok fazla penye battaniyemiz oldu çünkü çok gereklimi onu bilemedim bende🙄

Yıkanabilir bez alan var mı? Bambu veya cover tarzı?

Elifdoan Benim sezaryen doğum yapan bir arkadaşım doğumdan sonra korse taktı ve bebeği yıkarken zorlanmış dikişleri 2-3cm açıkmış,doktoruna gidince korse kullanmasına kızmış,40gün beklemen gerekti demiş bilginiz olsun doktorunuza sormadan kullanmayın.

Aslima bizde 28. Haftayız. Bizde yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Malum babamız 6,5 aylık doğduğu için, herşeyin hazırlanması en doğrusu. Neyin nasıl olacağı belli değil. Fazlada ağırlaşmadan herşey hazırlanmalı diye düşünüyorum.

CigdemMeryem yani tabiki doktor kontrolünde ama normal doğum istiyorum Allah nasip ederse o karnın toparlayabilmesi için bence şart yani

Pren-annesi2 çok gecikmişsiniz 34 haftalıgım herşeyin hazır çok şükür yıkandı ütülendi hazırlıklar tamama

HappyMom 31+3 deyiz herseyimz hazir hamd olsn. Iyiki hazirlamsim herseyi almisim suan virus var ckamazdim alamazdim.

Aylinayar biberon emziğe gerek varmı ki ben koymadım koyayım bari birde Mayıs bebeği olacak Antalya gibi sıcak bir yerde nohut battaniye ye gerek varmıdır ben kundak örtü ve bir adet hastahane çıkışı nın örgü battaniyesini aldım yetmez mi acaba
      Fulyasare şoktan aldım deepend i büyük beden 42/50 9 adet var ve yeterli gayrette güzel di hepsi burada dan alacaktım bir baktım şokta var hemen aldım
      EsEmEy instagram dan lohusa sepetinden aldım çok kaliteli ve uygun fiyatı.trendyoldan da 1 tane aldım yedek olsun diye gayet güzel sonrada kullanabileceğim birşey