Minikkkkk Deletedmom124 niğdede yaşıyorum canım ben burda yok en azından hamilelere izin verseler işe gitmesek 😔
Dlktpl meliccccc cnm hastane acıl durumda bence esneklık olur uzulme bnmde ılaclarım kaldı eczaneden almam lazm bakalım ne acıklama gelcek
meliccccc Dlktpl canm ozel muayenehaneye gidiyodum doktorum iptal yazdi simdi pazartesi gel dedi offf yaaaa😭
Canselugr Dlktpl eczaneye gidebilirsiniz hemen acıklama yapıldı market falan kapalı ekmek dagıtcaklar hayırlısı olsun
DamlaNur29 meliccccc ya canım bende gidicektim olamaz böle bişey yaa of nasıl bişey acaba polisten izin alıp gidemezmiyiz
Sedanidadefne RanaaT saçmalık yani bu saatte mi haber verilir. Eksiği olan olur bebeğine mama alması gerekenler evinde ekmeği olmayanlar olur
damlac RanaaT acaba biz hamileler için bir ekstra durum olur mu? 33. Haftadayım Allah korusun ya bir sıkıntı olursa ne yapacağız
Sefer damlac merak etme bizlerin durumu özel olduğu için biz aynen devam edicez sağlık kuruluşları hastaneler eczaneler devam etmekte çalışıyorlar