RanaaT ne denilebilirki. Adamlar resmen haftasonu bari iki gün millet poposunun üstünde otursun diye haftasonu yasagı getirdi. Çünkü yine Bazı cahil ve düşüncesiz insanlar haftasonunu fırsat bilip, havada çok güzeldi dayanamadık diyip, biz imanlıyız(sanki biz değiliz 30 gndür evdeyiz) şöyleyiz böyleyiz bize bişey olmaz diyip kendilerini sokağa atıcaktı. Mecburiyeti olmayanlar azıcık itina etselerdi şuan bile bu durumda olmazdık. Ben şahsım olrk zaten ilk vakayı duydugumdan beri 1 kere gebeliğim için bikerede 1 yaşındaki çocugumun bezi bittiği için tüm önlemleri alarak markete bez almaya gidip geldim. 30 gndür evdeyim. Ölmedimde evde oturunca. Nedense çok öfkeliyim. Bunları neden yaşıyoruz neden oldu neler dönüyor bilmiyoruz sadece bir belayla ugraşıyoruz ve tek yapmamız gereken gerekmedikçe evden çıkmamak hepsi bu. 20 yaş altına yasak geldi sözde. Hergn camdan görüyorum toplu halde gençler 15-17 yaş varlar yoklar hala gezip tozuyorlar. Dışarda insanlar maskesiz eldivensiz önlemsiz hala gezip tozuyor. Tedbiri al takdiri Allah a bırak demişler ama önlem falan ha getire. Allah sonumuzu hayır etsin.