Minik95 benim de adetim gelmedi 2.günüm ve 3 test yaptım negatif çıktı canım Allahtan hayırlısı🤲

Minik95 Benimde bugün gelmesi gereken adetim bugün gelmedi . Ama test yaptım negatif çıktı agrım var biraz bakalım inşallah hamileliktir

Minik95 psikolojik olarak bulantıların oluyo olabilir bende adetime 1 hafta varken test yapmıştım negatif çıktmıştı 2gün geçince pozitif çıktı adet olacakmış gibi hissediyordum birde çok stres yapmayım o da çok etkiliyor oluruna bırakın ben 37 haftalık gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ☺️❤️❤️

Happykariner bir kaç gün daha bekle ve öyle test yap ben geçen ay 15 inde oldu düzensiz bi adet dönemim var ama 25 günde bir olurum bu ay daha olmadım tam 30 günü beklicem eğer olmazsam doktora gidicem canım

Minik95 bende de aynısı oldu adetin geçmeden test yapma hüsrana uğrarsın bekle bikaç gün ben geciktiğinin 4. Gününde erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi oldu

Sedanur26 ben kayınvalidemle yaşıyorum ve eşimle kayınvalidem çok değiştin agresifleşiyosun diyo 😂 böyle biri yemek yerken midemin bulandıgını hissediyorum son 1 haftadır bel ağrısı yaşıyorum normal mı bu durumlar

Happykariner evet arada gelen adet olucakmışım gibi bir ağrı birde kasık ağrısı var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay umutluydum güya ama testi görünce tamamen umut falan kalmadı

Sevoo34 İlk zamanları sinir oluyor gerçekten ama sürekli bebek düşünmeyin psikolojik olarak da olabilir umarım gebesinizdir Allah gönlünüze göre versin

Sedanur26 Amin inşallah eşimle istiyoruz artık çocuk olmasını özelliklede ben belki psikolojik olarak çok kuruyorum kendimi o yüzden de öyle hissettiriyoeumdur

Minik95 yumurtama takibi yaptınız mi bu ay yumurtama gününden 14 gün sonra regl gerceklesir